Παρόρι: Πανηγύρι για τη γιορτή της Παναγίας της Λαγκαδιώτισσας

panhgyri

Ξέφρενο κέφι και νεανικός παλμός χαρακτήρισαν ακόμα μία φορά το παραδοσιακό πανηγύρι του Παρορίου, που πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της εορτής της Παναγίας της Λαγκαδιώτισσας. Η εκδήλωση διοργανώθηκε από τον Πολιτιστικό και Περιβαλλοντικό Σύλλογο «Παρόρι 2011» την Πέμπτη 2 Ιουλίου, στην πλατεία του Κεράμου.

Υπό τους ήχους της ορχήστρας «Λαϊκές Νότες» του Νίκου Βορίλα, τη Δήμητρα Σκοτίδα και τον Δημήτρη Λαμπρινάκο στο τραγούδι, καθώς και τον Παναγιώτη Αγγελάκο στο κλαρίνο, το κέφι του κόσμου έφτασε στο ζενίθ. Η πολυπληθής νεολαία κράτησε τα σκήπτρα στο χορό, συμπαρασύροντας και τους μεγαλύτερους σε ένα ξεφάντωμα που κράτησε έως τις πρώτες πρωινές ώρες.

Ο πρόεδρος του συλλόγου Περικλής Σταυράκος και τα μέλη του ΔΣ Τζίνα Σαμπανίδη, Βαγγέλης Καλιούπης, Δημήτρης Βελώνης και Κώστας Κοκκίνης ευχαρίστησαν θερμά το Νονικό Πρόσωπο Πολιτισμού και Περιβάλλοντος του Δήμου Σπάρτης για τη συνδιοργάνωση της εκδήλωσης, τους χορηγούς, τους δωροθέτες, καθώς και τα μέλη και τους φίλους του συλλόγου, οι οποίοι με την εθελοντική τους εργασία και το κέφι τους συνέβαλαν στην επιτυχία του πανηγυριού.

Τέλος, ιδιαίτερες ευχαριστίες απευθύνει το ΔΣ σε όλους τους παρευρισκόμενους για τη συμμετοχή τους στις εκδηλώσεις και την έμπρακτη στήριξή τους στο έργο του συλλόγου και τους εύχονται η Παναγία η Λαγκαδιώτισσα να είναι πάντοτε δίπλα τους.