Πεζοδρομείται κομμάτι της παραλιακής οδού Γυθείου

Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην παραλιακή οδό Γυθείου, που περιλαμβάνουν την απαγόρευση κίνησης οχημάτων, αποφασίστηκαν από την Επιτροπή Ποιότητας Ζωής του δήμου. Από 23 Ιουλίου έως και 31 Οκτωβρίου 2020 και από ώρες 19.00′ έως 02.00′ πεζοδρομείται η παραλιακή οδος Τζαννή Τζαννετάκη από την είσοδο του λιμανιού έως και τη συμβολή με τη νήσο Κρανάη.

Από τις εν λόγω ρυθμίσεις εξαιρούνται τα οχήματα άμεσης ανάγκης (από και προς Κέντρο Υγείας κ.ά.), τα οχήματα σωμάτων ασφαλείας, τα οχήματα ατόμων με ειδικές ανάγκες και τα οχήματα διέλευσης/στάθμευσης μονίμων κατοίκων του τμήματος αυτού της οδού.

Για την καλύτερη εφαρμογή των μέτρων, καλούνται οι μόνιμοι κάτοικοι του τμήματος αυτού, να εφοδιαστούν με την προβλεπόμενη κάρτα μόνιμου κατοίκου, από τις υπηρεσίες του δήμου.

Η κίνηση των οχημάτων από και προς τον οικισμό Μαυροβουνίου, θα γίνεται, είτε μέσω της οδού του Ακουμάρου (Ακούμαρος – Ανάληψη), είτε μέσω της οδού στα Κτιράκια (Κτιράκια-Ανάληψη), είτε μέσω της Τζαννήμπεη Γρηγοράκη (Γύθειο-Μαυροβούνι ως έχει), είτε μέσω της νέας παράκαμψης Γυθείου (για βαρέα οχήματα).