Πεζοπορία του Συλλόγου “Τουλίπα Γουλιμή”

Toulipa Goulielmi

toulipa Goulimi

Την Κυριακή 13 Απριλίου ο Σύλλογος “Τουλίπα Γουλιμή” πραγματοποιεί πεζοπορία και επίσκεψη στο βυζαντινό ναό της Παναγίας Παντάνασσας και τον βυζαντινό πύργο της βασιλοπούλας Ειρήνης Παλαιολόγου.

Σημείο συνάντησης είναι η πίστα καρτ (μετά το πρατήριο “Ελίν”) στα Μανωλαριάνικα, στις 10.00΄ το πρωί. Στις 10.15΄ θα γίνει η αναχώρηση της πομπής μέχρι το ναό της Παντάνασσας. Στις 11.30′ ξεκινά η πεζοπορία, 45 περίπου λεπτών, προς τον πύργο. Στις 13.00΄θα γίνει η επιστροφή στο χώρο στάθμευσης των οχημάτων. Η διαδρομή είναι μικρής δυσκολίας, ωστόσο κρίνεται κατάλληλη για παιδιά άνω των 10 ετών. Απαραίτητο είναι οι συμμετέχοντες να έχουν μαζί τους νερό, καθώς και τα κατάλληλα ενδύματα και υποδήματα.

Εάν ο καιρός δεν το επιτρέψει, η πεζοπορία θα πραγματοποιηθεί εναλλακτικά στις 27 Απριλίου με το ίδιο πρόγραμμα. Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν στα τηλέφωνα 27340 29039 και στο 6977887292.