“Πελοπόννησος Πρώτα”: Παραιτήθηκε ο Βουδούρης – Στο τιμόνι ο Πατσαρίνος

Voudouris - Patsarinos

Τέσσερις παραιτήσεις συμβούλων της μετρά η παράταξη της μείζονος αντιπολίτευσης του Περιφερειακού Συμβουλίου “Πελοπόννησος Πρώτα”, επικεφαλής της οποίας τίθεται πλέον ο Νίκος Πατσαρίνος.

Συγκεκριμένα, τις παραιτήσεις τους υπέβαλαν οι κ.κ. Οδυσσέας Βουδούρης, Γιώτα Κοζομπόλη, Φάνης Κουρεμπές και Γιώργος Ψυχογιός, οι οποίοι υπογράφουν την ακόλουθη ανακοίνωση, που προωθήθηκε από το γραφείο τύπου της παράταξης:

“Αναδιοργάνωση της παράταξης «Πελοπόννησος Πρώτα»:

Συνεχίζουμε τον αγώνα για την Πελοπόννησο

Οι νέες απαιτήσεις που δημιουργούνται στη χώρα μας μετά τις εκλογές της 25ης Ιανουαρίου και τις ιστορικές αλλαγές στην πορεία της Ελλάδας οδηγούν στην αναδιοργάνωση της παράταξης «Πελοπόννησος Πρώτα», με την παραίτηση ορισμένων περιφερειακών συμβούλων από το Περιφερειακό Συμβούλιο και την ανανέωση της περιφερειακής μας ομάδας με νέα στελέχη, καθώς και με το Νίκο Πατσαρίνο ως νέο επικεφαλής της παράταξης της μείζονος αντιπολίτευσης.

Σήμερα, όσο ποτέ άλλοτε, η νέα κατάσταση και οι ελπιδοφόρες προοπτικές που δημιουργούνται για τον τόπο μας απαιτούν τη βέλτιστη αξιοποίηση των ενεργών πολιτών της κοινωνίας. Όλοι εμείς που δώσαμε τη μάχη για μια νέα αρχή στην ιδιαίτερη πατρίδα μας, την Πελοπόννησο, θα συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε για το καλό της χώρας μας.

Ευχαριστούμε τους πολίτες της Πελοποννήσου που μας τίμησαν με την εμπιστοσύνη τους, διαβεβαιώνοντάς τους ότι οι νέοι σύμβουλοι της παράταξής μας στο Περιφερειακό Συμβούλιο, μαζί με τους παλαιότερους, με απαράμιλλη πίστη και αποφασιστικότητα θα συνεχίσουν τον αγώνα μας”.