Περιοδεία ΣΥΡΙΖΑ σε Σελλασία και Θεολόγο

Syriza logo

Syriza logo

Την Παρασκευή 20/11 ο βουλευτής Λακωνίας του ΣΥΡΙΖΑ Σταύρος Αραχωβίτης και στελέχη της κομματικής οργάνωσης Σπάρτης πραγματοποίησαν περιοδεία στα χωριά Σελλασία και Θεολόγο.

Το τεράστιο ενδιαφέρον για τα ζητήματα της πολιτικής επικαιρότητας -και κυρίως αυτά που απασχολούν τους αγρότες- κατέδειξε η μεγάλη ανταπόκριση των κατοίκων, οι οποίοι έθεσαν ερωτήματα επί των θεμάτων (όχι μόνο τοπικού ενδιαφέροντος) που τους απασχολούν και αφορούν στη δυσμενή κατάσταση που έχει διαμορφωθεί τα τελευταία χρόνια, αλλά και στις επιπτώσεις που επιφέρει η εφαρμογή του μνημονίου σχετικά με το φορολογικό, το ασφαλιστικό, τα δάνεια κλπ.

Σύμφωνα με το κομματικό κλιμάκιο, η επαφή με τους κατοίκους κατέληξε σε πολύ χρήσιμα συμπεράσματα. Το σημαντικότερο απ’ όλα, όπως σημειώνεται, “είναι η ανάγκη που προκύπτει για συνεχείς και διαρκείς περιοδείες, ώστε να αντιμετωπιστεί το σοβαρό ζήτημα της παραπληροφόρησης του κόσμου σχετικά με τα πρόσφατα νομοθετήματα, αλλά και το κυβερνητικό έργο συνολικότερα”.

Προς αυτή λοιπόν την κατεύθυνση, η νομαρχιακή επιτροπή ΣΥΡΙΖΑ Λακωνίας σχεδιάζει μέσα στους επόμενους μήνες να περιοδεύσει σε όσο το δυνατόν περισσότερα χωριά του νομού μας.