Περιοδείες στο νομό από τη Νομαρχιακή του ΣΥΡΙΖΑ

Σειρά περιοδειών, συναντήσεων και πολιτικών εκδηλώσεων πραγματοποίησαν η νομαρχιακή επιτροπή ΣΥΡΙΖΑ Λακωνίας και ο βουλευτής Σταύρος Αραχωβίτης, στο πλαίσιο της απόφασης για πιο στενή επαφή του κόμματος με την κοινωνία.

Ειδικότερα, την Παρασκευή 27 Μαΐου η ΝΕ πραγματοποίησε ανοικτή συζήτηση με θέμα «Διαπλοκή – Διαφθορά και ΜΜΕ» με κεντρικό ομιλητή τον κ. Γιώργο SYRIZAΒασιλειάδη, γενικό γραμματέα για την καταπολέμηση της διαφθοράς. Το Σάββατο 4 Ιουνίου ο κ. Αραχωβίτης συνοδευόμενος από στελέχη της ΝΕ βρέθηκε στην Ελαφόνησο, όπου συναντήθηκε και συζήτησε με τους κατοίκους τα προβλήματα του νησιού. Επίσης, την Παρασκευή 10 Ιουνίου υπήρξε συνάντηση με εκπροσώπους από τους Συλλόγους Κτηνοτρόφων Λακωνίας, της Ένωσης Λογιστών Λακωνίας και τον Σύνδεσμο Φιλολόγων του νομού. Το Σάββατο 11 Ιουνίου ο βουλευτής και κλιμάκιο στελεχών της ΝΕ περιόδευσαν στο Καστόρι και στο Γεωργίτσι, ενώ την Κυριακή 12 Ιουνίου επισκέφθηκαν την Μάνη (Αρεόπολη, Κοκκάλα και Γύθειο). Τέλος, την Παρασκευή 17 Ιουνίου έγινε επίσκεψη στο Γηροκομείο Σπάρτης «Οι Άγιοι Ανάργυροι», όπου συζητήθηκαν τα προβλήματα της διοίκησης και των εργαζομένων.

Η κομματική οργάνωση και ο τοπικός βουλευτής ενημερώνουν πως θα συνεχίσουν την προσπάθεια για άνοιγμα στην κοινωνία, καλώντας τους φίλους και συνομιλητές του ΣΥΡΙΖΑ να συμμετέχουν με δημοκρατικό τρόπο στη διαμόρφωση της πολιτικής του κόμματος.