Πιστοί στο ραντεβού οι αιμοδότες του Δήμου Ευρώτα

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε χθες η 49η κατά σειρά εθελοντική αιμοδοσία στη δημοτική κοινότητα Σκάλας. Οι εθελοντές αιμοδότες της περιοχής έσπευσαν στο πνευματικό κέντρο προκειμένου να προσφέρουν λίγο από το αίμα τους, ενισχύοντας την προσπάθεια της ομάδας εθελοντών αιμοδοτών «Γιώργος Κρεμμύδας». Την όλη διαδικασία έφερε εις πέρας κινητό συνεργείο του νοσοκομείου Σπάρτης με ειδικευμένο προσωπικό.

Μέχρι τώρα, οι εθελοντές έχουν δώσει πλέον των 4.000 φιαλών αίματος για τις ανάγκες των ασθενών και συγκεκριμένα για παιδιά που πάσχουν από μεσογειακή αναιμία, για τραυματίες τροχαίων και λοιπών ατυχημάτων, εγχειρήσεις ανοικτής καρδιάς, γαστρορραγίες, κατάγματα και άλλες έκτακτες περιστάσεις.

Ο δήμος Ευρώτα ευχαριστεί θερμά τους γιατρούς και φαρμακοποιούς για την αμέριστη συμπαράστασή τους, το κέντρο υγείας Βλαχιώτη, το προσωπικό του νοσοκομείου Σπάρτης, καθώς και τις κυρίες – μέλη του Κοινωνικού και Πολιτιστικού Συλλόγου Σκάλας «Νέοι Ορίζοντες» οι οποίες συνέδραμαν σημαντικά στην επιτυχή ολοκλήρωση της διαδικασίας προσφέροντας φρέσκους χυμούς στους αιμοδότες. Πάνω από όλα, όμως, ευχαριστεί και συγχαίρει τους εθελοντές αιμοδότες, οι οποίοι για ακόμη μια φορά προσέφεραν το πολυτιμότερο αγαθό.