Πλάι στον πάσχοντα συνάνθρωπο οι Φίλοι του Νοσοκομείου Σπάρτης

Την Τετάρτη 19 Δεκεμβρίου μέλη του Συλλόγου Φίλων Γενικού Νοσοκομείου Σπάρτης επισκέφτηκαν τη δομή “Ψυχαργώ – Υάκινθος”, προσέφεραν δώρα στους τροφίμους και τους ευχήθηκαν καλές γιορτές.

Την επομένη ο σύλλογος βρέθηκε στο νοσοκομείο της Σπάρτης, όπου προσέφερε σε όλους τους ασθενείς και τους συνοδούς τους γλυκά για τις γιορτές των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς μαζί με ένα χρηστικό δώρο σε κάθε ασθενή. Επίσης διακόσμησε τους χώρους του νοσοκομείου με εορταστικές αφίσες, έργα των μαθητών του δημοτικού σχολείου Γκοριτσάς – Σκούρας.

Χθες Κυριακή, 30 Δεκεμβρίου, ο σύλλογος επανέλαβε τη δράση προσφέροντας δωράκια μαζί με γλυκά και σοκολατάκια, ενώ δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει όλους όσοι βοήθησαν για να γίνει αυτή πραγματικότητα: Τους φίλους και τα μέλη του για τα σοκολατάκια, καθώς και τα ζαχαροπλαστεία Μαυρόγιαννη, Βέργαδου και Τρουγκάκου για την προσφορά κερασμάτων και γλυκών και φυσικά τους μικρούς μαθητές και τις δασκάλες τους από το δημοτικό Γκοριτσάς – Σκούρας.

Ο σύλλογος ενημερώνει, τέλος, πως η τακτική γενική συνέλευση των μελών του θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 14 Ιανουαρίου, στις 6.00′ μμ, στην αίθουσα του πνευματικού κέντρου του δήμου Σπάρτης (ισόγειο δημόσιας βιβλιοθήκης) με τα ακόλουθα θέματα ημερήσιας διάταξης:

1. Εκλογή προεδρείου της γενικής συνέλευσης.

2. Ανακοινώσεις ΔΣ.

3. Απολογισμός πεπραγμένων ΔΣ, οικονομικός απολογισμός του έτους 2018 – έκθεση ελεγκτικής επιτροπής: συζήτηση – έγκριση – απαλλαγή ΔΣ.

4. Έγκριση προϋπολογισμού 2019.

5. Τροποποίηση διατάξεων καταστατικού.

6. Εκλογή εφορευτικής επιτροπής.

7. Διενέργεια αρχαιρεσιών για τα όργανα διοίκησης του συλλόγου.