Πληροφορίες για το πρόγραμμα ενίσχυσης μμε

enisxysi mikromesaion epixeiriseon

enisxysi mikromesaion epixeiriseon

Στην ακόλουθη ανακοίνωση προχώρησε ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Λακωνίας κ. Κωνσταντίνος Πανδής σχετικά με το περιφερειακό επιχειρησιακό πρόγραμμα (ΠΕΠ) ενίσχυσης μικρομεσαίων επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται στους τομείς μεταποίησης, τουρισμού, εμπορίου – υπηρεσιών:

“Το Επιμελητήριο Λακωνίας τηρεί τη δέσμευσή του προς τους επιχειρηματίες του νομού, νέους και υφιστάμενους, για ενίσχυση της επιχειρηματικότητας, διευκολύνοντας την πρόσβασή τους σε επιδοτούμενα επιχειρησιακά προγράμματα. Ένα από αυτά είναι και το πρόγραμμα Ενίσχυση μμε, το οποίο χαρακτηρίζεται ως άκρως ελπιδοφόρο για την επιχειρηματικότητα και την ανάκαμψη της οικονομίας εν μέσω κρίσης. Μετά και την έγκριση των δυνητικά δικαιούχων οι οποίοι εντάχθηκαν στο πρόγραμμα, αυτή τη χρονική στιγμή βρισκόμαστε στο στάδιο υλοποίησης του προγράμματος και παρακολούθησης των εγκεκριμένων έργων. Για το λόγο αυτό σάς ενημερώνουμε ότι έχετε τη δυνατότητα να εξυπηρετηθείτε για αιτήματα πιστοποίησης δαπανών και άλλες ενέργειες, στο γραφείο του Επιμελητηρίου, υπεύθυνη Διαχειριστικής Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων στη Λακωνία κ. Μαριλένα Καραδήμα, τηλέφωνο επικοινωνίας 27330 22279, εσ. 12 και ηλεκτρονικά μέσω email diaxeiristiki@lcci.gr.

Επίσης οι επενδυτές έχουν τη δυνατότητα να ενημερώνονται άμεσα και έγκυρα για τις δράσεις όλων των ευρωπαϊκών προγραμμάτων που είναι σε εξέλιξη, καθώς και για εκείνα που αναμένονται να προκηρυχθούν. Στόχος μας είναι η πλήρης απορρόφηση των ευρωπαϊκών και εθνικών πόρων, όσο το δυνατόν καλύτερα και συντομότερα, προκειμένου οι επιχειρήσεις να γίνουν πραγματικά ανταγωνιστικές”.