Πνευματική Εστία και Ερυθρός Σταυρός Σπάρτης μοιράζουν δώρα και χαμόγελα

Pneymatiki Estia Spartis

Η Πνευματική Εστία Σπάρτης και το Περιφερειακό Τμήμα Σπάρτης του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, μιας και σε λίγες μέρες φτάνουν τα Χριστούγεννα, συντονίζονται στη δράση: «ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ 2021: Συλλέγουμε τρόφιμα & παιχνίδια – Μοιράζουμε δώρα & χαμόγελα».

Ζώντας σε μία περίοδο δύσκολη και προκειμένου να βοηθήσουν οικογένειες που έχουν δυσκολίες και δεν μπορούν να χαρούν τις γιορτινές μέρες που έρχονται, καλούν και παρακαλούν όλους να βοηθήσουν με την προσφορά και συμμετοχή τους την συλλογή τροφίμων και παιχνιδιών, για τον σκοπό αυτό.

Η συλλογή των προσφορών θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 19 Δεκεμβρίου από τις 11.00′ έως τις 14.00′ στο εντευκτήριο της Πνευματικής Εστίας Σπάρτης (Λυκούργου 82 & Χαμαρέτου).

Τα τρόφιμα που θα προσφερθούν θα πρέπει οπωσδήποτε να είναι σε τυποποιημένη συσκευασία και να μην χρειάζονται ψυγείο.

Τα παιχνίδια θα πρέπει να απευθύνονται σε παιδιά από 1 έως και 10 ετών.

Εναλλακτικά, μπορεί να προσφέρονται και είδη προσωπικής υγιεινής και καθαριότητας (πάνες, σαμπουάν κλπ).

Το υλικό που θα συγκεντρωθεί θα δοθεί με την φροντίδα του Περιφερειακού Τμήματος Σπάρτης του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού σε οικογένειες που έχουν ανάγκη.

Οι διοργανωτές καλούν τους γονείς με μικρά παιδιά να τα πάρουν μαζί τους γιατί στην αυλή της Πνευματικής Εστίας θα υπάρχουν παιδαγωγοί & υλικό, ώστε τα παιδιά να φτιάξουν μικρές κάρτες που θα συνοδεύουν τα δώρα που θα δοθούν στις οικογένειες.