Πολιτικό άρθρο του Σταύρου Αραχωβίτη

Araxovitis

Araxovitis

Την Κυριακή εκλέγουμε δήμαρχο λοιπόν, μαζί και δημοτικούς συμβούλους. Δήμαρχο και όχι κόμμα, όπως λένε οι φιλοκυβερνητικοί υποψήφιοι. Δήμαρχο και όχι μνημόνιο/ αντιμνημόνιο, όπως υποστηρίζουν οι “γαλαζοπράσινοι” υποψήφιοι.

Ε, λοιπόν, εγώ θα συμφωνήσω μαζί τους. Δήμαρχο ψηφίζουμε!

Δήμαρχο, που δεν θα διστάσει να διαμαρτυρηθεί στους βουλευτές μας ή και στον αρμόδιο υπουργό για την απουσία αστυνόμευσης.

Δήμαρχο, που θα σταθεί στο πλευρό των ξεχασμένων εμπόρων και θα διεκδικήσει από την κυβέρνηση αναπτυξιακές πολιτικές και συγκεκριμένα, άμεσα μέτρα, χωρίς να υπολογίσει αν θα είναι αρεστός ή όχι στην κυβέρνηση.

Δήμαρχο, που θα γίνει “ένα” με τους αγρότες μας, χωρίς να υπολογίζει κομματικό κόστος ή να αποβλέπει σε κομματικό όφελος.

Δήμαρχο, που θα είναι έτοιμος να έλθει σε ρήξη με την κυβέρνηση της Αθήνας, γιατί ξέρει ότι κάθε ένας λιγότερος δημοτικός υπάλληλος σημαίνει χειρότερες υπηρεσίες στο δημότη.

Δήμαρχο, που θα σταματήσει τις σπατάλες, αλλά θα πει ταυτόχρονα “όχι” στα οικονομικά παρατηρητήρια που κάποιοι διοικούν από τις αναπαυτικές καρέκλες τους πίσω από κλειστές πόρτες.

Δήμαρχο, που θα βάζει μπροστά τις ανάγκες και το συμφέρον του συμπολίτη και θα προστατεύει αποτελεσματικά τις κοινωνικές υπηρεσίες του δήμου μας.

Δήμαρχο, που θα υπερασπιστεί αποτελεσματικά τη δημοτική περιουσία, λέγοντας “όχι” στους κάθε λογής επίδοξους αγοραστές και μεσάζοντες.

Για όλους τους παραπάνω λόγους, την Κυριακή ψηφίζουμε Δήμαρχο και δημοτική παράταξη.

Όχι εκείνους που είναι το “μακρύ χέρι” της κυβέρνησης και θα λένε “ναι σε όλα”.

Όχι εκείνους που θέλουν να παραδώσουν τις δημοτικές υπηρεσίες στα ιδιωτικά συμφέροντα, με το αζημίωτο για εκείνους, αλλά με το δημότη ζημιωμένο.

Να ψηφίσουμε δήμαρχο λοιπόν, και όχι “υπάλληλο” του Φούχτελ!

Σταύρος Αραχωβίτης

γεωπόνος

υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με την ΑΝ.Α.Σ.Α. Σπάρτης