Την Κυριακή 25 Οκτωβρίου, παραμονές της εθνικής μας εορτής, μέλη του ΔΣ του Πολιτιστικού Συλλόγου Καραβά βρέθηκαν στο μνημείο πεσόντων οπλιτών του Κέντρου Εκπαιδεύσεως Εφοδιασμού Μεταφορών στον Καραβά, για να πραγματοποιήσουν εξωραϊστική δεντροφύτευση.
Φύτεψαν συμβολικά δώδεκα καλλωπιστικά κυπαρίσσια, όσοι και οι στρατιώτες που είχαν πέσει υπέρ του καθήκοντος στο συγκεκριμένο σημείο το 1972. Οι εργασίες πραγματοποιήθηκαν υπό την καθοδήγηση γεωπόνου, ενώ η αγορά και τοποθέτηση των δενδρυλλίων έγινε με δαπάνη και προσφορά του συλλόγου προς το ΚΕΕΜ.
Αξίζει τέλος να σημειωθεί πως από το 2011 το ΔΣ του Πολιτιστικού Συλλόγου Καραβά, σεβόμενο την τοπική ιστορία του χωριού, συμμετέχει και παρίσταται στην επιμνημόσυνη δέηση που τελείται κάθε χρόνο την 1η Δεκεμβρίου στο εν λόγω μνημείο.
πηγή: Πολιτιστικός Σύλλογος Καραβά – e-karavas.gr