Πολύ κέφι στην αποκριάτικη εκδήλωση του Μουσικού Ομίλου Σπάρτης

MOS party maske (1)

MOS party maske (1)

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 21/2 η καθιερωμένη ετήσια εκδήλωση του Μουσικού Ομίλου Σπάρτης, σε γνωστό καφέ της πόλης.

Το κέφι, ο χορός, το ξέφρενο γλέντι και τα ευφάνταστα μασκαρέματα αποτέλεσαν τα βασικά συστατικά μιας επιτυχημένης συνταγής πολλών ετών. Η ανταπόκριση και η προσέλευση του κοινού ήταν υπεράνω κάθε προσδοκίας, καθώς δεκάδες ήταν οι μασκαράδες που ξαφάντωσαν ως τις πρώτες πρωινές ώρες.

Η μικτή χορωδία τραγούδησε ποικιλία καρναβαλικών τραγουδιών, μέσα στο κλίμα των ημερών, με τη συνοδεία εγχόρδων και κρουστών, από τους μουσικούς Γιάννη Ισμιρνιόγλου, Μιχάλη Μαντά και Βασίλη Γάββαρη, υπό τη διεύθυνση του μαέστρου Νίκου Καριώτη.

Ο ΜΟΣ ευχαριστεί θερμά όλους όσοι εργάστηκαν για την επιτυχία της βραδιάς, καθώς και τους χορηγούς, χωρίς την πολύτιμη συνδρομή των οποίων η υλοποίηση της εκδήλωσης δεν θα ήταν εφικτή.

MOS party maskeMOS party maske (2)MOS party maske (3)MOS party maske (4)MOS party maske (5)MOS party maske (6)MOS party maske (7)MOS party maske (8)MOS party maske (9)MOS party maske (10)MOS party maske (11)MOS party maske (12)MOS party maske (13)