Πουλοκέφαλος για την αναθεώρηση του ΠΕΣΔΑ: “Ημέρα κρίσης η σημερινή”

Από τη σελίδα του Γιώργου Πουλοκέφαλου, πρώην προέδρου του περιφερειακού συμβουλίου Πελοποννήσου, στο Facebook:

Poulokefalos Giorgos front“Στο σημερινό περιφερειακό συμβούλιο συζητείται η «καρικατούρα» του αναθεωρημένου ΠΕΣΔΑ (σ.σ. περιφερειακού σχεδίου διαχείρισης αποβλήτων) Πελοποννήσου!

Σήμερα κρίνεται εάν η πολύπρακτη μεθόδευση που επιχειρήθηκε καιρό τώρα διά της «κοπτοραπτικής», ως θεωρία και ως πράξη, μπορεί να έχει μέλλον στην Πελοπόννησο, με αποκλειστικό σκοπό και στόχο να καταλήξουν τα στερεά απόβλητα στην «Κοινοπραξία»!

Σήμερα κρίνεται η αξιοπιστία και ο ρόλος της πειθήνιας πλειοψηφίας, αλλά και η υστεροφημία της αντιπολίτευσης, που θα πρέπει πριν από την κρίσιμη ψηφοφορία να αποχωρήσει από την αίθουσα, ώστε να καταγραφεί ιστορικά η κίνησή της!

Σήμερα ακόμη κρίνεται η αξιοπιστία των δημοτικών αρχών μας! Εάν θα στηρίξουν τις θέσεις τους που ομόφωνα κατεγράφησαν στο πρόσφατο παρελθόν ή εάν θα υποκύψουν στις σειρήνες της εύκολης διολίσθησης διά της υποκριτικής οδού!

Οφείλουν να γνωρίζουν ότι ουδείς τούς έχει εξουσιοδοτήσει να υποθηκεύσουν το μέλλον του τόπου τους και να αποφασίσουν εν λευκώ για το τι θα επισυμβεί για τα επόμενα 28 χρόνια! Εάν ηθελημένα ή αθέλητα αλλά εν γνώσει τους, αυτοβούλως και συνειδητά, αλλά κυρίως καταχρηστικά, οδηγήσουν τους πολίτες της Πελοποννήσου στην 28ετή ομηρία στην «Κοινοπραξία» με τους ντόπιους αρωγούς της!
Ο σιωπών δοκεί συναινείν!

Θλιβερή τελικά ιστορία με πλήθος συνδίκων, αλλά και με θλιβερούς πρωταγωνιστές και κομπάρσους!
Ίδωμεν όμως, γιατί κανείς δεν μπορεί να ξεφύγει από το παρόν του!”.