“Πριν τα Μεσάνυχτα” στην Κινηματογραφική Λέσχη Μονεμβασίας

Την ταινία “Πριν τα Μεσάνυχτα” θα προβάλει αυτό το Σαββατοκύριακο 28 και 29 Μαρτίου στις 20.00′ η Κινηματογραφική Λέσχη Μονεμβασίας.

Οι χαρισματικοί Ethan Hawke και Julie Delpy επιστρέφουν στους ρόλους των Jesse και Celine και μοιράζονται μαζί μας το τρίτο μέρος μιας ξεχωριστής ιστορίας αγάπης. Γυρισμένο στο αγέρωχο και ανεπιτήδευτο τοπίο της Μάνης, το “Πριν τα Mεσάνυχτα” είναι σε παραγωγή της ελληνικής εταιρείας “Faliro House”. Μετά τη Βιέννη (“Πριν το Ξημέρωμα”) και το Παρίσι (“Πριν το Ηλιοβασίλεμα”), η κάμερα του Richard Linklater περιπλανιέται παρέα με τους πρωταγωνιστές από το σπίτι του αείμνηστου περιηγητή συγγραφέα Patrick Leigh Fermor στην Καρδαμύλη μέχρι την Πύλο και την Κορώνη. Σε αυτή τη γραφική διαδρομή, με φόντο την καλοκαιρινή Ελλάδα, μας αποκαλύπτεται με αφοπλιστική αμεσότητα τι επιφυλάσσει η ζωή για το ιδιαίτερο αυτό ζευγάρι.

Η ταινία έχει αποσπάσει πολλά βραβεία από κινηματογραφικά φεστιβάλ και ενώσεις κριτικών, ανάμεσα στα οποία Καλύτερου Σεναρίου και Καλύτερου Διασκευασμένου Σεναρίου.