Προεκλογικά “πυρά” ΣΥΡΙΖΑ κατά Γρηγοράκου

Grigorakos

Grigorakos

“Έλεος κ. Γρηγοράκο!” τιτλοφορείται ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ, η οποία αναφέρεται με αιχμηρό τρόπο στην προεκλογική δραστηριότητα του αναπληρωτή υπουργού Υγείας και εκ νέου υποψηφίου με το ΠΑΣΟΚ:

“Το τελευταίο διάστημα και λίγες μέρες πριν τις εκλογές της 25ης Ιανουαρίου, ο απερχόμενος αναπλ. υπουργός Υγείας και βουλευτής Λακωνίας κ. Λ. Γρηγοράκος έχει επιδοθεί σε μία προεκλογική καμπάνια στηριγμένη στην παλαιάς κοπής λογική του «κατόπιν ενεργειών μου»! Ιδρύει Μονάδα Εντατικής Θεραπείας στο Νοσοκομείο, «δωρίζει» ασθενοφόρο στο Κέντρο Υγείας Νεάπολης, εγκαινιάζει Κέντρο Υγείας στο Καστόρι!

Έλεος κ. Γρηγοράκο! Η εμπορευματοποίηση του κοινωνικού αγαθού της υγείας που έχει συντελεστεί ιδιαίτερα τα χρόνια της μνημονιακής λαίλαπας έχει και τη δική σας υπογραφή. Μαζί με τους δύο συναδέλφους σας της ΝΔ έχετε ψηφίσει ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ τα μέτρα απαξίωσης της δημόσιας υγείας και όλων των κοινωνικών αγαθών. Μέτρα τα οποία εσείς προσωπικά όχι μόνο ψηφίσατε αλλά και υλοποιήσατε από τη θέση του αρμόδιου αναπληρωτή υπουργού. Ήρθε η ώρα που οι λάκωνες πολίτες θα βάλουν τέρμα σε αυτές τις πολιτικές και πρακτικές. Στις 25 Γενάρη θα ψηφίσουν και για ένα σύστημα υγείας το οποίο θα εξασφαλίζει την καθολική, ισότιμη, έγκαιρη και ποιοτική πρόσβαση όλων των κατοίκων της χώρας στις υπηρεσίες υγείας.

Με την ψήφο τους ΚΑΙ οι λάκωνες πολίτες θα βάλουν τέρμα στις πελατειακές σχέσεις τόσο στο χώρο της υγείας όσο και στο δημόσιο τομέα συνολικά.

Οι εποχές των Μαυρογιαλούρων στις 25 Γενάρη τελειώνουν!”.