Προετοιμασίες για την αποκριάτικη παρέλαση στη Σπάρτη

Το Νομικό Πρόσωπο Πολιτισμού και Περιβάλλοντος του Δήμου Σπάρτης, στο πλαίσιο των αποκριάτικων εκδηλώσεων οργανώνει αποκριάτικη παρέλαση στη Σπάρτη, που θα γίνει την Κυριακή 13 Μαρτίου.

Στην παρέλαση μπορούν να συμμετάσχουν ομάδες από τα σχολεία και τους πολιτιστικούς συλλόγους αλλά και ανεξάρτητες ομάδες καρναβαλιστών. Η κάθε ομάδα θα έχει θέμα που θα αποφασίσει η ίδια.

Η έναρξη θα γίνει από το άγαλμα του Λεωνίδα και ο τερματισμός στην κεντρική πλατεία της Σπάρτης, μέσω της Κωνσταντίνου Παλαιολόγου.

Το Νομικό Πρόσωπο θα χορηγήσει στις τρείς καλύτερες ομάδες χρηματικά έπαθλα 500 ευρώ για το πρώτο βραβείο, 300 για το δεύτερο και 200 για το τρίτο.

Δηλώσεις συμμετοχής γίνονται στο ΝΠ Πολιτισμού και Περιβάλλοντος Δήμου Σπάρτης (τηλέφωνο επικοινωνίας 27310 21192, fax 27310 21136, email:npp.sparti@gmail.com) και στο τηλέφωνο του Ολυμπιακού Κέντρου Σπάρτης 6937132105.

Περισσότερες πληροφορίες υπάρχουν και στη σελίδα του facebook: spartaolympicenter-Ολυμπιακό Κέντρο Σπάρτης (εκδήλωση maskarata 2016), όπου αναρτούνται όλες οι εξελίξεις, τα νέα και οι ιδέες της προετοιμασίας της παρέλασης.