Προληπτική ιατρική στην Αρεόπολη: Ευχαριστήριο από το Δήμο Ανατολικής Μάνης

Κentro Ygeias Areopolis

Κentro Ygeias Areopolis

Το Σάββατο 21 Ιουνίου διοργανώθηκε για μια ακόμη χρονιά η εκδήλωση προληπτικής ιατρικής στο Κέντρο Υγείας Αρεόπολης, σε συνδιοργάνωση με το δήμο Ανατολικής Μάνης.

Η δημοτική αρχή συγχαίρει τους ιατρούς και το υγειονομικό προσωπικό που συμμετείχαν παρέχοντας τις υπηρεσίες τους στον συνάνθρωπο, το Γενικό Νοσοκομείο Λακωνίας και την 6η Υγειονομική Περιφέρεια, για τη συνεργασία τους και τη συμμετοχή τους στην ετήσια εκδήλωση προληπτικής ιατρικής του ΚΥ Αρεόπολης, που πλέον έχει γίνει θεσμός.

Η παροχή υψηλού επιπέδου υπηρεσιών υγείας σε μια σύγχρονη κοινωνία αποτελεί δημόσιο αγαθό.

Σε μια εποχή που οι συνθήκες χαρακτηρίζονται ως ακατάλληλες, το όραμα, το πείσμα και η διάθεση για προσφορά στο κοινωνικό σύνολο μπορούν να τις διαμορφώσουν κατάλληλα, για να συνεχίσουμε έχοντας στην πυραμίδα του αξιακού μας συστήματος τον άνθρωπο. Δεν μπορείς να προοδεύσεις αν δεν είσαι έτοιμος να αλλάξεις, δεν μπορείς να αλλάξεις αν δεν είσαι σε θέση να κατανοήσεις, και δεν μπορείς να κατανοήσεις αν δεν είσαι σε θέση να αντιλαμβάνεσαι.

Ο δήμος Ανατολικής Μάνης ευχαριστεί και συγχαίρει για την προσφορά του στο χώρο της υγείας και συνολικά για την υπεύθυνη στάση του στο κοινωνικό σύνολο τον διευθυντή του Κέντρου Υγείας Αρεόπολης, δρα Ανάργυρο Μαριόλη.

Πρόκειται για έναν μανιάτη που κατάφερε να μας αποδείξει όλα αυτά τα χρόνια πως δεν είναι η πέτρα που σμιλεύει τους μανιάτες, αλλά η θέλησή τους που στέκει σαν βράχος.

Έναν άνθρωπο που επέλεξε ως στάση ζωής να διαφέρει, αλλά κατόρθωσε τη διαφορετικότητά του εκείνη να την μετουσιώσει σε κίνητρο αλλαγής για όλους εμάς.

Από το Δήμο Ανατολικής Μάνης