Προσοχή! Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στη σήραγγα Στέρνας

Λόγω εργασιών συντήρησης από την κατασκευάστρια εταιρεία, έχουν προγραμματιστεί κυκλοφοριακές ρυθμίσεις σε τμήμα του αυτοκινητόδρομου Κόρινθος – Τρίπολη – Καλαμάτα και τον κλάδο Λεύκτρο – Σπάρτη.

Οι ρυθμίσεις αποσκοπούν στην ομαλή και ασφαλή κυκλοφορία των οχημάτων, καθώς και στην αποφυγή ταλαιπωρίας του κοινού. Περιλαμβάνουν το τμήμα μεταξύ των χιλιομετρικών θέσεων 133 και 132 (σήραγγα Στέρνας και από τις δύο κατευθύνσεις). Ειδικότερα:
• Από τη Δευτέρα 18/5 έως και την Κυριακή 24/5 η κυκλοφορία των οχημάτων με κατεύθυνση προς Αθήνα θα μετατεθεί σε μία λωρίδα κυκλοφορίας, ενώ η κυκλοφορία των οχημάτων θα πραγματοποιείται από παράκαμψη μιας λωρίδας κυκλοφορίας σε ανοιχτή οδό (εκτός σήραγγας).

• Από τη Δευτέρα 18/5 έως και την Πέμπτη 21/5 η κυκλοφορία των οχημάτων με κατεύθυνση προς Καλαμάτα θα μετατεθεί σε μία λωρίδα κυκλοφορίας, ενώ η κυκλοφορία των οχημάτων θα πραγματοποιείται από παράκαμψη μιας λωρίδας κυκλοφορίας σε ανοιχτή οδό (εκτός σήραγγας).

Κατά τη διάρκεια εκτέλεσης των εργασιών η κυκλοφορία θα διεξάγεται σύμφωνα με όλες τις προσωρινές πληροφοριακές και ρυθμιστικές πινακίδες και τα λοιπά μέσα οδικής σήμανσης που θα τοποθετηθούν.