Πρωτοποριακά συστήματα ανύψωσης για σκάλες KLEEMANN freeSTAIR, με κάθισμα ή για αμαξίδιο!

systimata anypsosis kathismatos (front)

Koutsovasilis lifts

Η εταιρεία “Ανελκυστήρες Κουτσοβασίλη”, η Νο 1 εταιρεία ανελκυστήρων στο νομό Λακωνίας, είναι στην ευχάριστη θέση να σας παρουσιάσει τα πρωτοποριακά συστήματα ανύψωσης για σκάλες KLEEMANN freeSTAIR, τα οποία παρέχουν στον χρήστη τους ελευθερία στην κίνηση και ασφάλεια, συνδυάζοντας την υψηλή τεχνολογία με την απλή λειτουργία.

systimata anypsosis kathismatos

Το σύστημα ανύψωσης KLEEMANN freeSTAIR με κάθισμα, εγκαθίσταται σε κάθε τύπο κλιμακοστασίου (ευθύ ή κυκλικό), μέσα κι έξω από τα κτίρια. Διαθέτει αναδιπλούμενο και περιστρεφόμενο ανατομικό κάθισμα, χειρισμό μέσω χειριστηρίου στο υποβραχιόνιο ή μέσω τηλεχειριστηρίου, δίνει τη δυνατότητα για διαδρομή σε περισσότερους από έναν ορόφους και στάθμευση εκτός κλιμακοστασίου.

systimata anypsosis gia amaxidio

Το σύστημα ανύψωσης KLEEMANN freeSTAIR για αμαξίδιο, επιτρέπει την προσέγγιση και χρησιμοποίηση σε οποιουδήποτε κτίριο στο οποίο η εγκατάσταση ή η χρήση ανελκυστήρα δεν είναι εφικτή. Τοποθετείται σε εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους, στερεώνεται στον τοίχο ή στο έδαφος, υπάρχει δυνατότητα προσαρμογής πλευρικής ράμπας και ρύθμιση ειδοποίησης σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης.

Και οι δύο τύποι των συστημάτων παρέχουν απόλυτα ελεγχόμενη λειτουργία με επαναφορτιζόμενη μπαταρία ή δυνατότητα για τριφασικό ρεύμα, καταλαμβάνουν ελάχιστη επιφάνεια εγκατάστασης, ενώ έχουν μικρές απαιτήσεις συντήρησης.

Διαθέτουν πιστοποίηση με σήμανση CE και Πιστοποιητικό Εξέτασης Τύπου, είναι γερμανικής κατασκευής, έχουν εγγύηση 2 χρόνων και την εγγύηση της KLEEMANN, ενώ προσφέρονται σε πολλά και εντυπωσιακά χρώματα.

Η εταιρία “Ανελκυστήρες Κουτσοβασίλη”, με ιδρυτή τον Παναγιώτη Κουτσοβασίλη, κατέχει το 90% της αγοράς στο νομό Λακωνίας, με σημαντικούς πελάτες. Από το 1979, έχει μεγάλη παράδοση στη μελέτη, την εγκατάσταση, τη συντήρηση και την επισκευή ανελκυστήρων. Από το 2013 είναι μέλος της International Association of Elevator Engineers.

Για την άμεση εξυπηρέτησή σας, επικοινωνήστε τηλεφωνικά στους αριθμούς 27310 25082 και 6977 647524 ή στείλτε e-mail στο koutsovasilislifts@gmail.com.