Πρόγραμμα αποκριάτικων εκδηλώσεων του Δήμου Μονεμβασίας

Σάββατο 12/3

Νεάπολη

12.00′

Κατασκευή χαρταετών για παιδιά στον αύλειο χώρο των νεόκτιστων νηπιαγωγείων Νεαπόλεως.

Μονεμβάσια

Αποκριάτικη γιορτή με μουσική σε συνεργασία με το σύλλογο γονέων και κηδεμόνων του δημοτικού σχολείου Μονεμβασίας στο χώρο του σχολείου.

Κυριακή 13/3

Ασωπός

16.00′

Αποκριάτικο καρναβάλι.

Μονεμβάσια

12.00′

Θεατρικό δρώμενο στο Κάστρο. Βενετσιάνικες φιγούρες θα περιπλανηθούν για ακόμη μια φορά στη Μονεμβάσια. Μνήμες του παρελθόντος θα ζωντανέψουν στα μονοπάτια του κάστρου.

16.00′

Αποκριάτικο παιδικό πρόγραμμα με συμμετοχή ακροβατών και ταχυδακτυλουργών στην κεντρική πλατεία Μονεμβασίας και σε περίπτωση βροχής στην αίθουσα εκδηλώσεων του γυμνασίου.

Νεάπολη

12.00 ‘

Αποκριάτικο καρναβάλι

13.15′

Αποκριάτικο παιδικό πρόγραμμα με ακροβάτες και ταχυδακτυλουργούς. Σε περίπτωση βροχής η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα εκδηλώσεων των νεόκτιστων νηπιαγωγείων Νεαπόλεως στις 12.15′ μμ.

Καθαρά Δευτέρα

Πούντα Βοιών

11.00′

Προσφορά σαρακοστιανών εδεσμάτων και πέταγμα χαρταετού στην παραλία.

Τη διοργάνωση των εκδηλώσεων έχει το Νομικό Πρόσωπο Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης, Πολιτισμού και Αθλητισμού Δήμου Μονεμβασίας, με τη συνεργασία πολιτιστικών και αθλητικών συλλόγων, των συλλόγων γονέων και κηδεμόνων σχολείων πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, καθώς και των κατά τόπους δημοτικών και τοπικών κοινοτήτων.