Πρόγραμμα εκδηλώσεων στο Δήμο Ευρώτα

eortastikes-ekdiloseis

eortastikes-ekdiloseis

Το άναμμα του χριστουγεννιάτικου δέντρου του δήμου Ευρώτα θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 21/12 στις 7.30′ το απόγευμα στον “Κήπο του Ιπποκράτη” στη Σκάλα. Η χορωδία “Λιόπετρα” θα συνοδεύσει την εκδήλωση με χριστουγεννιάτικες μελωδίες ενώ οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν μοντέρνους χορούς από τη χορευτική ομάδα “Ελένης Μανωλάκου”. Ο σύλλογος γονέων και κηδεμόνων του 1ου Δημοτικού Σχολείου Σκάλας θα προσφέρει παραδοσιακά γλυκίσματα. Νωρίτερα, από τις 16.00′, θα ξεκινήσει bazaar δώρων και στολιδιών από τα δημοτικά του δήμου ενώ μικροί και μεγάλοι θα διασκεδάσουν σε χριστουγεννιάτικους ρυθμούς από dj και ταχυδακτυλουργούς.

Εκδήλωση προς τιμήν του Ευρώτα, με παρουσίαση του Ημερολογίου του Ευρώτα, θα γίνει την Κυριακή 22/12 στο Πνευματικό Κέντρο Σκάλας.

Τη Δευτέρα 23/12 και ώρα 18.00′ θα ανέβει στο Πνευματικό Κέντρο παιδική παράσταση με τίτλο “Το Κοριτσάκι με τα σπίρτα”. Η είσοδος θα είναι ελεύθερη.

Την επόμενη Κυριακή 29/12, στις 5.00′ το απόγευμα, θα γίνει στον κήπο του Ιπποκράτη εκδήλωση–bazaar από μαθητές του Λυκείου Σκάλας.