Πρόσκληση για συμμετοχή στη Διεθνή Έκθεση Τουρισμού MITT Μόσχας

ekthesi MITT Mosxas

ekthesi MITT Mosxas

Η Περιφέρεια Πελοποννήσου συμμετέχει στη διεθνή έκθεση τουρισμού MITT Μόσχας, από τις 18 έως 21 Μαρτίου, για την περαιτέρω προβολή του τουριστικού προϊόντος της.

Κάθε χρόνο στα μέσα Μαρτίου φιλοξενείται στο εκθεσιακό κέντρο Expocentr Krasnaya Presnya της Μόσχας η Moscow International Travel & Tourism Exhibition. Η γνωστή στο ευρύ κοινό ως ΜΙΤΤ διαρκεί τέσσερις ημέρες. Ισχύει το μικτό σύστημα όσον αφορά στους επισκέπτες, με τις δύο πρώτες ημέρες (Τετάρτη και Πέμπτη) να έχουν χαρακτήρα αποκλειστικά Β2Β και δικαίωμα εισόδου μόνο για τους εμπορικούς επισκέπτες. Τις δύο υπόλοιπες ημέρες της έκθεσης (Παρασκευή και Σάββατο), η είσοδος ανοίγει και για το απλό κοινό. Την έκθεση επισκέπτονται κατά μέσο όρο 100.000 άτομα, με το 80% να είναι επαγγελματίες τουρισμού από 185 προορισμούς, 3.000 είναι οι τουριστικές επιχειρήσεις, ενώ η συνολική εκθεσιακή επιφάνεια υπερβαίνει τα 50.000 τμ.

Η Περιφέρεια Πελοποννήσου διαθέτει το χώρο της για προβολή των επιχειρήσεων, καθώς και για επιχειρηματικές συναντήσεις. Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να αποστείλουν ενημερωτικό e-mail στο invest.in.peloponnese@gmail.com με τα στοιχεία επικοινωνίας τους, καθώς και να επικοινωνούν στο 27136 01141 (κ.κ. Ψυχάρη Κωνσταντίνο, Βαρελά Σωτήριο).