Πρώτη καλοκαιρινή εκδήλωση για τον Πολιτιστικό Σύλλογο Παπαδιανίκων

Politistikos Syllogos Papadianikon (2)

Στην αίθουσα εκδηλώσεων του δημοτικού κτιρίου στα Παπαδιάνικα, ο Πολιτιστικός Σύλλογος Παπαδιανίκων – Πλύτρας πραγματοποίησε την πρώτη του καλοκαιρινή εκδήλωση. Ακούσματα κλασσικής κιθάρας, ρυθμική γυμναστική και παραδοσιακοί χοροί γέμισαν την κατάμεστη αίθουσα και γοήτευσαν το κοινό.

Στην αρχή της εκδήλωσης η πρόεδρος του συλλόγου κ. Θεοδούλη Σπυριδάκου, αφού καλωσόρισε και ευχαρίστησε όλους για την παρουσία τους, αναφέρθηκε ιδιαίτερα στους γονείς, οι οποίοι όπως τόνισε “συμπαραστέκονται στο σύλλογο και εμπιστεύονται τα παιδιά τους σε αυτόν”. Ευχαρίστησε επίσης τις δασκάλες του συλλόγου, κ.κ. Κυριακή Λεμπέση (τμήμα Αγιογραφίας), Μπέτυ Ρουμελιώτη (τμήμα Κλασσικής κιθάρας), Εύα Παπαδημητρίου (τμήμα Ρυθμικής Γυμναστικής) και Λουίζα Λάμπου (τμήμα Παραδοσιακών Χορών), για την πολύ καλή δουλειά την οποία επιτελούν. Τέλος ιδιαίτερες ευχαριστίες εξέφρασε για το δήμαρχο Μονεμβασίας κ. Ηρακλή Τριχείλη και τον αντιδήμαρχο ΔΕ Ασωπού κ. Ιωάννη Σουρλά, τόσο για την παραχώρηση της αίθουσας όσο και για την αμέριστη βοήθειά τους.

Ακολούθησε παρουσίαση ελληνικών τραγουδιών, παράσταση ρυθμικής γυμναστικής με θέμα “Οι νεράιδες του Λάρνακα” και παραδοσιακοί χοροί. Τα παιδιά ενθουσίασαν τους παρευρισκομένους, δίνοντας ταυτόχρονα ένα ηχηρό μήνυμα ότι με θέληση, πείσμα και με τη συμμετοχή όλων πολλά μπορούν ν’ αλλάξουν σ’ έναν τόπο.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο εφημέριος ενορίας Φοινικίου π. Παναγιώτης Λεοντακιανάκης, ο αντιδήμαρχος Ασωπού κ. Ιωάννης Σουρλάς, η πρόεδρος του Νομικού Προσώπου του δήμου Μονεμβασίας κ. Παναγιώτα Αλειφέρη, οι δημοτικοί σύμβουλοι κ.κ. Γιώργος Βουνελάκης και Χαράλαμπος Λύρας, ο διευθυντής του δημοτικού σχολείου Παπαδιανίκων κ. Μελέτης Τσαρούχας και εκπρόσωποι των πολιτιστικών συλλόγων Ασωπού και Φοινικίου.

πηγή: monemvasianews.gr