Πότε πληρώνονται συντάξεις, δώρο και επιδόματα ΟΑΕΔ

Η καταβολή του δώρου Χριστουγέννων στους ανέργους και των επιδομάτων του ΟΑΕΔ αρχίζει από την Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου, σύμφωνα με την ανακοίνωση του Οργανισμού Απασχόλησης Εργατικού Δυναμικού. Επίσης, από την ερχόμενη Παρασκευή θα καταβάλλεται το δώρο Χριστουγέννων και στις δικαιούχους της ειδικής παροχής προστασίας μητρότητας, ενώ θα προπληρώνονται τα επιδόματα ανεργίας, τα επιδόματα μακροχρονίως ανέργων και τα βοηθήματα ανεργίας των αυτοτελώς και ανεξαρτήτως απασχολουμένων, που κανονικά καταβάλλονται από 17/12 έως και 8/1.

Το δώρο Χριστουγέννων στους ιδιωτικούς υπαλλήλους πρέπει να καταβληθεί μέχρι τις 21 Δεκεμβρίου, σύμφωνα με ανακοίνωση της ΓΣΕΕ και του Κέντρου Πληροφόρησης Εργαζομένων και Ανέργων της Συνομοσπονδίας.

Εξάλλου έως τις 20 Δεκεμβρίου θα δοθούν όλες οι συντάξεις του ΟΓΑ και του ΟΑΕΕ, και μέχρι τις 22 του ίδιου μήνα θα έχουν καταβληθεί τόσο του ΙΚΑ όσο και των υπόλοιπων ασφαλισμένων συνταξιούχων, όπως προανήγγειλε μιλώντας στη βουλή ο υφυπουργός Κοινωνικών Ασφαλίσεων Τάσος Πετρόπουλος.