Τον τελευταίο καιρό τα κρούσματα παραβιάσεων τόσο σε σπίτια όσο και σε επιχειρήσεις πληθαίνουν, με αποτέλεσμα να νιώθουμε όλο και λιγότερο ασφαλείς. Πώς μπορούμε όμως να θωρακίσουμε το σπίτι, την επιχείρησή μας ή οποιονδήποτε χώρο από ανεπιθύμητους “επισκέπτες”;

Ένα εξελιγμένο και αξιόπιστο σύστημα συναγερμού είναι αυτό που μπορεί να εγγυηθεί την ασφάλεια που αναζητάτε.

Οι συναγερμοί είναι συστήματα ασφαλείας τα οποία εμποδίζουν την παραβίαση του χώρου σας και προστατεύουν την οικογένεια και την περιουσίας σας. Υπάρχουν πολλών ειδών συναγερμοί με τεχνικά χαρακτηριστικά και παραλλαγές εξειδικευμένες για κάθε περίπτωση. Κι αν κάποιοι έχετε μείνει με την ιδέα πως συναγερμός είναι ένα λευκό κουτάκι με κόκκινο φως που σε περίπτωση παραβίασης βγάζει έναν εκκωφαντικό ήχο αποτρέποντας τους κλέφτες, μάλλον είστε… δύο δεκαετίες πίσω.

Οι συναγερμοί σήμερα αποτελούνται από ένα κεντρικό σύστημα ασφαλείας και είναι σε θέση να καλύψουν από 8 έως 120 ζώνες προστασίας, με ακτίνες, εσωτερικές και εξωτερικές σειρήνες, ανιχνευτές υπέρυθρων, μαγνητικές επαφές, πυρανίχνευση, ανιχνευτές δηλητηριωδών αερίων κ.ά. Παρέχουν ακόμη τη δυνατότητα τηλεχειρισμού και απομακρυσμένης όπλισης μέσω τηλεφώνου, ενώ είναι σε θέση να ειδοποιούν τον ιδιοκτήτη είτε με κλήση ή ακόμη και με e-mail.

Μπορεί όλα αυτά τα high tech τεχνικά χαρακτηριστικά να μας μπερδεύουν και να μας ξενίζουν, υπάρχουν ωστόσο έμπειροι και καταξιωμένοι επαγγελματίες που μπορούν να μας κατατοπίσουν.

Η εταιρεία Copy.Com Αραχωβίτης, κορυφαία στο χώρο των συστημάτων ασφαλείας, με τους μεγαλύτερους πελάτες στο νομό και όχι μόνο, είναι σε θέση να σχεδιάσει την ασφάλεια του χώρου σας, πάντα στις πιο συμφέρουσες τιμές.

Επισκεφθείτε την εταιρεία είτε στα γραφεία της (Μενελάου 71 Σπάρτη, τηλ. 27310 82877) είτε ηλεκτρονικά, βρείτε το συνδυασμό που καλύπτει τις δικές σας ανάγκες και νιώστε ασφαλείς.