Ρήγας: Αντιδήμαρχος… αμέσου δράσεως!

Rigas Panagiotis 1

Άμεση ήταν η ανταπόκριση του αντιδημάρχου Σπάρτης κ. Παναγιώτη Ρήγα σε έγγραφο αίτημα κατοίκων του Νέου Κόσμου που του παραδόθηκε ιδιοχείρως, για βελτιωτικές εργασίες στην πλατεία Σαϊνοπούλου και την εκεί παιδική χαρά.

Λίγες μέρες μετά την παραλαβή του εγγράφου, εργάτες του δήμου αποκατέστησαν βλάβες και φθορές της πλατείας και της παιδικής χαράς (σιντριβάνι, παγκάκια, βρύσες, κουτιά ηλεκτρικών συνδέσεων στις κολόνες φωτισμού κ.ά.).

Αυτή ακριβώς η θετική πρακτική και πολιτική του αντιδημάρχου κ. Ρήγα είναι που πρέπει να διέπει τη σχέση των εκπροσώπων της τοπικής αυτοδιοίκησης με τους δημότες! Δηλαδή οι δημότες προτείνουν, διεκδικούν κι αιτούνται, και η τοπική αυτοδιοίκηση ανταποκρίνεται.

Οι κάτοικοι ελπίζουν πως γρήγορα θα πάρει σάρκα και οστά η γενική κι εκ βάθρων βελτίωση κι ο εκσυγχρονισμός της πλατείας και της παιδικής χαράς του Νέου Κόσμου, μιας συνοικίας που αναπτύσσεται διαρκώς πληθυσμιακά και διεκδικεί δικαιωματικά το μερίδιο ενδιαφέροντος που της αναλογεί από τις εκάστοτε δημοτικές αρχές.

Β.Μ.