Η “Ροζάκης Auto” βρίσκεται δίπλα σας από το 1981, για να σας προσφέρει υπηρεσίες ποιότητας. Οι σύγχρονες εγκαταστάσεις μας περιλαμβάνουν άρτια εξοπλισμένο Συνεργείο, Κέντρο Αμορτισέρ – Ευθυγράμμισης, ενώ στο Τμήμα Ανταλλακτικών και στην Έκθεση Αυτοκινήτων θα βρείτε μοναδικές ευκαιρίες.

rozakis-1

Ευθυγραμμίσεις – Ζυγοσταθμίσεις – Συνεργείο
Ευθυγράμμιση με τα πιο εξελιγμένα μηχανήματα και ηλεκτρονικούς υπολογιστές της κορυφαίας στον χώρο εταιρείας Hunter. Προσφέρουμε φωτογραφική ευθυγράμμιση με lazer!
Εμπιστευθείτε μας επίσης για ζυγοστάθμιση, service ελαστικών και αντικατάσταση του αέρα των ελαστικών σας με άζωτο για κορυφαίο και ασφαλές κράτημα.

rozakis-35Στον χώρο του Συνεργείου μας γίνεται:
> Service σε όλους τους τύπους αυτοκινήτων
> Επισκευές εμπρόσθιων συστημάτων
> Έλεγχος ΚΤΕΟ
> Έκδοση της απαραίτητης κάρτας καυσαερίων
> Συντήρηση του air condition
> Διαγνωστικά βλαβών

rozakis-43

Γιατί η ασφάλειά σας μας ενδιαφέρει!

Υγραεριοκίνηση
Πρόκειται για την πλέον ασφαλή και φιλική μορφή ενέργειας. Εφαρμόστηκε για την κίνηση οχημάτων από τη δεκαετία του 1940 στην Ευρώπη, επίσημα από το 1981 στην Ελλάδα για τα ταξί και από το 1999 νομιμοποιήθηκε για το σύνολο των οχημάτων. Χρησιμοποιείται πια από χιλιάδες αυτοκίνητα και λεωφορεία σε ολόκληρο τον κόσμο, χωρίς μέχρι σήμερα να έχει καταγραφεί ατύχημα από υγραέριο, σε αντίθεση με άλλα καύσιμα.

rozakis-40

Τα πλεονεκτήματα της υγραεριοκίνησης είναι:

Μεγάλη οικονομία: 45%-50% φθηνότερο καύσιμο από την τιμή της βενζίνης.
Τα ίδια χιλιόμετρα: Εάν κάποιο όχημα απαιτεί 10 lit/100km με τη βενζίνη, με το υγραέριο απαιτεί 10,5 lit/100 km.

Μειώνετε το κόστος μετακίνησης στο μισό!

Μακροζωία του κινητήρα και του καταλύτη: Λόγω της τέλειας καύσης που επιτυγχάνεται με το υγραέριο, δεν διαβρώνονται τα μέταλλα του κινητήρα, καθώς το υγραέριο δεν περιέχει πρόσθετα όπως η βενζίνη και δεν παρουσιάζονται ανθρακούχα υπολείμματα. Επιτυγχάνεται έτσι και οικονομία στα service.

Ίδιες επιδόσεις με τη βενζίνη: Η σύγχρονη τεχνολογία των συσκευών υγραεριοκίνησης εξασφαλίζει τις ίδιες ακριβώς επιδόσεις του κινητήρα (ιπποδύναμη, επιταχύνσεις, τελική ταχύτητα).

rozakis-13

Στην “Ροζάκης Auto” αναλαμβάνουμε την εγκατάσταση συστήματος υγραερίου σε κάθε τύπο αυτοκινήτου. Σε συνεργασία με μεγάλες εταιρείες του χώρου, προσφέρουμε υψηλής ποιότητας υπηρεσίες με ασφάλεια και εγγύηση.

Οδηγήστε οικονομικά, οικολογικά, καθαρά!

Κέντρο Αμορτισέρ
Εδώ θα βρείτε αμορτισέρ, ελατήρια και όλα τα αξεσουάρ ανάρτησης όλων των μεγάλων εταιρειών, σε μοναδικές τιμές και ποιότητα.

rozakis-29

Προσφέρουμε:
> Πώληση χονδρική/λιανική
> Αποστολή σε όλη την Ελλάδα
> Δωρεάν τοποθέτηση
> 2 χρόνια εγγύηση

rozakis-39

Ανταλλακτικά
Στο τμήμα ανταλλακτικών μας θα βρείτε όλες τις μεγάλες στον χώρο της ανάρτησης εταιρείες. Στόχος μας να εξασφαλίσουμε τα καλύτερα προϊόντα, στις πιο προσιτές τιμές.

rozakis-22

Ασφάλειες
Τώρα στο κατάστημά μας μπορείτε να ασφαλίσετε τα αυτοκίνητά σας σε αξιόπιστες ασφαλιστικές εταιρείες. Σε εμάς θα βρείτε ασφάλειες από τους κορυφαίους του χώρου.

rozakis-24

Επικοινωνία
“Ροζάκης Auto”
Τεχνικός υπεύθυνος Ισίδωρος Ροζάκης
2ο χλμ ΕΟ Σπάρτης – Τρίπολης (Κοκκινόραχη)
τηλ. 27310 25417, fax 27310 89437 κιν. 694 55 42 004

rozakis-44 email: rozakisauto@yahoo.gr
www.rozakisauto.gr