Ρύθμιση εισφορών ΟΑΕΕ των πυρόπληκτων επιχειρηματιών

Ο δήμος Μονεμβασίας ενημερώνει τους πληγέντες από την πυρκαγιά της 17-20 Ιουλίου επιχειρηματίες της δημοτικής ενότητας Βοιών ότι ο Οργανισμός Ασφάλισης Ελευθέρων Επαγγελμάτων (ΟΑΕΕ) εξέδωσε εγκύκλιο οδηγία με την οποία ρυθμίζονται οι πιο κάτω ασφαλιστικές εισφορές:

– Οι τρέχουσες ασφαλιστικές εισφορές των έξι μηνών, αρχής γενόμενης από την 1η του μήνα κατά τον οποίο συνέβη η φυσική καταστροφή (1/7/2015 έως 31/12/2015), θα είναι χωρίς υπολογισμό κατά το διάστημα αυτό προσαυξήσεων.

– Οι καθυστερούμενες ασφαλιστικές εισφορές μέχρι το τέλος του προηγούμενου μήνα εκείνου κατά τον οποίο συνέβη η φυσική καταστροφή, μετά των πρόσθετων τελών και λοιπών επιβαρύνσεων υπολογισμένων κατά την 30/06/2015.

– Οφειλές ασφαλισμένων που έχουν ρυθμιστεί με άλλες διατάξεις μπορούν να ενταχθούν στην παρούσα ρύθμιση για το υπόλοιπο της οφειλής, προσαυξημένο με τις επιβαρύνσεις που αντιστοιχούν σε αυτό κατά τον προηγούμενο της καταστροφής μήνα (30/6/2015).

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με το περιφερειακό τμήμα του ΟΑΕΕ στη Σπάρτη, στο τηλέφωνο 27310 81338.