Σαϊνοπούλειο: Κερδίστε δωρεάν προσκλήσεις για “Το βαλς των παραμυθιών”

Πρεμιέρα των εκδηλώσεων του 32ου φεστιβάλ του Σαϊνοπουλείου Αμφιθεάτρου την Τετάρτη 26 Ιουνίου, με την Κάρμεν Ρουγγέρη και ένα ακόμη μουσικό έργο. Κύριο σκοπός αυτή τη φορά να γνωρίσουν τα παιδιά τον «πατέρα του βαλς», Γιόχαν Στράους, και την υπέροχη μουσική του.

Θα αναρωτηθεί κανείς: «Πώς θα γίνει αυτό, αφού ο συνθέτης αυτός δεν συνέθεσε ποτέ μουσική για όπερα ή οπερέτα με θέμα κάποιο παραμύθι;». «Πολύ εύκολα!» απαντάει η Κάρμεν Ρουγγέρη: «Η μουσική του είναι μαγική και τόσο παραμυθένια, που πιστεύουμε ότι θα μπορούσε να “ντύσει” όχι ένα, όχι δύο, αλλά πολλά παραμύθια. Αυτό κάναμε λοιπόν και δημιουργήσαμε την καινούργια μας παράσταση, που αποτελείται από έξι παραμύθια και από μελωδίες και τραγούδια του».

Όμως η επιλογή των παραμυθιών δεν έγινε τυχαία. Στόχος ήταν καθεμία από τις ιστορίες να αναδεικνύει αξίες της ζωής, όπως η αγάπη, η συνέπεια, η εντιμότητα, η συνεργασία, η υπευθυνότητα, η καλοσύνη.

Η παράσταση θα ξεκινήσει στις 8.45′ μμ, με τα εισιτήρια να τιμώνται 8 ευρώ.

Το Σαϊνοπούλειο Ίδρυμα θα προσφέρει δωρεάν μεταφορά του κοινού για την παρακολούθησή της μετ’ επιστροφής. Το λεωφορείο θα ξεκινήσει στις 8.15′ μμ από τα γραφεία του (Κων/νου Παλαιολόγου 86).

Τηλέφωνα επικοινωνίας 27310 82470, 27310 82395.

ΜΕΓΑΛΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥ laconialive.gr!

Οι αναγνώστες του laconialive.gr, χορηγού επικοινωνίας της εκδήλωσης, έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν δωρεάν την παράσταση, μέσω του διαγωνισμού που τρέχει έως τις 12 το μεσημέρι της Τετάρτης 26/6.

Δύο τυχεροί θα κερδίσουν από μία διπλή πρόσκληση, αρκεί:

  1. να κάνουν like στη σελίδα μας στο Facebook,
  2. να κάνουν ένα σχόλιο στην κοινοποίησή μας &
  3. να κοινοποιήσουν τη δημοσίευσή μας από τη σελίδα του laconialive.gr στο Facebook

Οι νικητές θα ενημερωθούν το μεσημέρι της Τετάρτης με προσωπικό μήνυμα στο Facebook.