Σειρά συναντήσεων του ΣΥΡΙΖΑ Λακωνίας και συζήτηση με την κοινωνία για τοπικά θέματα

Την περασμένη εβδομάδα ο βουλευτής Λακωνίας του ΣΥΡΙΖΑ Σταύρος Αραχωβίτης και στελέχη της νομαρχιακής επιτροπής του κόμματος πραγματοποίησαν σειρά από περιοδείες, συναντήσεις και επαφές σε διάφορες περιοχές του νομού μας.

Την Τρίτη 9 Αυγούστου έγινε επίσκεψη στο Γηροκομείο Σπάρτης, όπου συζητήθηκαν τα σοβαρά οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει το ίδρυμα.
Την επομένη είχε προγραμματιστεί περιοδεία σε Συκιά και Απιδιά. Ο βουλευτής και τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ ήρθαν σε επαφή με τους κατοίκους των δύο χωριών, συζήτησαν μαζί τους και ενημερώθηκαν για τα τοπικά προβλήματα.
Την Πέμπτη υπήρξε συνάντηση στα γραφεία της ΝΕ με αγρότες και παραγωγούς από Σκούρα και Κεφαλά.
Την Παρασκευή έγινε περιοδεία στη Νεάπολη και συνάντηση με τον λιμενάρχη. Στο επίκεντρο της συζήτησης βρέθηκαν τα δύο θέματα που απασχολούν την περιοχή: το αγκυροβόλιο στον όρμο των Βατίκων και το έργο ηλεκτρικής διασύνδεσης Πελοποννήσου – Κρήτης.
Το πρόγραμμα περιοδειών έκλεισε το Σάββατο 13/8 με επίσκεψη στις Κροκεές και το Ξηροκάμπι.

“Οι περιοδείες και η επαφή με τον κόσμο του νομού μας αποτελούν προτεραιότητα” σημειώνει η κομματική οργάνωση του ΣΥΡΙΖΑ, δεσμευόμενη ότι “οι δράσεις αυτές θα συνεχιστούν με μεγαλύτερη περιοδικότητα μετά τις διακοπές του Αυγούστου και όσο πλησιάζουμε προς το 2ο συνέδριο”.