Σεμινάρια πυρασφάλειας στο Γύθειο

Το Επιμελητήριο Λακωνίας σε συνεργασία με την Πυροσβεστική Υπηρεσία Γυθείου διοργανώνει σεμινάρια ενημέρωσης επιχειρήσεων-μελών του και πολιτών σε θέματα πυρασφάλειας.

Θα αναλυθούν οι υποχρεώσεις των επιχειρήσεων, που ταυτόχρονα αποτελούν τα βασικά μέτρα πρόληψης. Στόχος είναι να καταστούν οι επιχειρήσεις και οι επιχειρηματίες ικανοί τόσο στην πρόληψη συμβάντων πυρκαγιάς όσο και στην αντιμετώπισή τους, πριν αυτά γίνουν επικίνδυνα για την επιχείρηση, το προσωπικό και την κοινωνία γενικότερα. Παράλληλα θα γίνει ανάπτυξη της αναγκαίας και απαιτούμενης συμπεριφοράς κάθε πολίτη για την πρόληψη και την αντιμετώπιση συμβάντων.

Τα σεμινάρια θα είναι διάρκειας δύο ωρών και θα πραγματοποιηθούν για την περιοχή της Ανατολικής Μάνης στην αίθουσα εκδηλώσεων του Επιμελητηρίου (Ξανθάκη 3, Γύθειο) την Παρασκευή 18/1, την Τετάρτη 23/1 και την Τετάρτη 30/1 κατά τις ώρες 18.00′ – 20.00′.

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να δηλώσουν τη συμμετοχή τους στο τηλ. 27330 22279 (εσωτ. 26 κ. Χαλουλάκος και εσωτ. 5 κ. Γκαραβέλη) ή στο φαξ 27330 22008 ή στο e-mail gytheioc@otenet.gr.

Σύντομα θα ακολουθήσει ανακοίνωση για τη διοργάνωση ανάλογων σεμιναρίων στη Σπάρτη και τους Μολάους, σε συνεργασία με τις κατά τόπους πυροσβεστικές υπηρεσίες.