Σεμινάριο από το φωτογράφο Στέλιο Ευσταθόπουλο για τα μέλη της Λέσχης Φωτογραφίας

Το Σάββατο 27 και την Κυριακή 28 Φεβρουαρίου η Λέσχη φωτογραφίας Σπάρτης θα φιλοξενήσει σε σεμινάριο για τα μέλη της τον γνωστό φωτογράφο Στέλιο Ευσταθόπουλο. Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα της Λέσχης και θα καλύψει τις ανάγκες των μελών που ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν στην ετήσια έκθεση με θέμα τη φωτογραφία δρόμου.

Το Σάββατο από τις 16.30′ έως τις 20.00′ ο κ. Ευσταθόπουλος θα πραγματοποιήσει αναφορά στη φωτογραφία δρόμου με παρουσίαση γνωστών φωτογράφων, προβολή και σχολιασμό φωτογραφιών του ίδιου, καθώς και συζήτηση για θέματα που αφορούν στο συγκεκριμένο είδος φωτογραφίας.

Την Κυριακή από τις 9.30′ έως τις 12.30′ θα γίνει φωτογραφική εξόρμηση στην πόλη και θα δοθούν πρακτικές συμβουλές για τη φωτογραφία δρόμου (αισθητικά και τεχνικά ζητήματα). Από τις 14.30′ έως τις 17.00′ θα υπάρξει προβολή και σχολιασμός από τον κ. Ευσταθόπουλο φωτογραφιών των μελών από την πρωινή εξόρμηση ή από το προσωπικό αρχείο του καθενός. Θα γίνουν δεκτές έως πέντε φωτογραφίες, που θα αφορούν αποκλειστικά το θέμα της καλοκαιρινής έκθεσης.

Δικαίωμα δωρεάν συμμετοχής έχουν όλα τα μέλη που έχουν τακτοποιήσει τη συνδρομή τους για το 2015. Πληροφορίες στο τηλέφωνο 6937415187 (Γιάννης Γκλέκας).