Σεμινάριο επιμόρφωσης στους κυνηγούς της Σπάρτης

Με μεγάλη προσέλευση κυνηγών πραγματοποιήθηκε το 4ο επιμορφωτικό σεμινάριο του Κυνηγετικού Συλλόγου Σπάρτης, στο αμφιθέατρο του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου.

Το λόγο αρχικά έλαβε ο πρόεδρος του συλλόγου Γιάννης Καρβουνιάρης, ο οποίος υπογράμμισε μεταξύ άλλων ότι “ο Κυνηγετικός Σύλλογος Σπάρτης δεν είναι πια ένα απλό εκδοτήριο αδειών, αλλά ένας ζωντανός οργανισμός όπου αναπτύσσεται καθημερινά η ιδανική έκφραση του κυνηγίου”.

Ακολούθησε το σεμινάριο με τους Μπάμπη Αιγινίτη, διευθυντή της Ελληνικής Σχολής Κυνηγετικής Σκοποβολής, Θάνο Κυριτσάκα, συγγραφέα – αρθρογράφο στο “Έθνος Κυνήγι”, Γιάννη Παπαδόπουλο, εκτροφέα – εκπαιδευτή epagnel – setter, και το Μάριο Παπαθανασόπουλο της εταιρείας “Athletic Dog”, οι οποίοι ενημέρωσαν τους συμμετέχοντες για τη σκόπευση στο κυνήγι, τον ασφαλή χειρισμό του όπλου, το κυνήγι του λαγού και του αγριόχοιρου, τα setter και τις ηπειρωτικές φυλές. Με την ολοκλήρωση των εργασιών ο πρόεδρος του συλλόγου επέδωσε στους ομιλητές τιμητικές πλακέτες.

Kynhgetikos Spartis

Στη μικρή δεξίωση που έκλεισε την εκδήλωση πραγματοποιήθηκε η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Κυνηγετικού, με τον πρόεδρο να ανακοινώνει την ημερομηνία διεξαγωγής του μεγάλου χορού των κυνηγών, στις 12 Μαρτίου.