Σεμινάριο πυρασφάλειας από το Επιμελητήριο Λακωνίας

Το Επιμελητήριο Λακωνίας σε συνεργασία με την Πυροσβεστική Υπηρεσία διοργανώνει σεμινάρια ενημέρωσης επιχειρήσεων-μελών του και πολιτών σε θέματα πυρασφάλειας.

Η εκπαίδευση θα γίνει με βάση την πυροσβεστική διάταξη 14/2014 “Οργάνωση, εκπαίδευση και ενημέρωση προσωπικού των επιχειρήσεων − εγκαταστάσεων σε θέματα πυροπροστασίας”. Θα αναλυθούν οι υποχρεώσεις των επιχειρήσεων, που ταυτόχρονα αποτελούν τα βασικά μέτρα πρόληψης. Στόχος είναι να καταστούν οι επιχειρήσεις και οι επιχειρηματίες ικανοί τόσο στην πρόληψη συμβάντων πυρκαγιάς όσο και στην αντιμετώπισή τους, πριν αυτά γίνουν επικίνδυνα για την επιχείρηση, το προσωπικό και την κοινωνία γενικότερα. Παράλληλα θα γίνει ανάπτυξη της αναγκαίας και απαιτούμενης συμπεριφοράς κάθε πολίτη για την πρόληψη και την αντιμετώπιση συμβάντων.

Το σεμινάριο είναι διάρκειας δύο ωρών και για την περιοχή της Σπάρτης θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα εκδηλώσεων του Επιμελητηρίου (Λυκούργου 61), τη Δευτέρα 25 Φεβρουαρίου και ώρες 18.00′ – 20.00′. Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να δηλώσουν τη συμμετοχή τους στο τηλέφωνο 27330 22279 (εσωτ. 26 κ. Χαλουλάκος και εσωτ. 5 κ. Γκαραβέλη, στο φαξ 27330 22008 ή στο e-mail: gytheioc@otenet.gr.

Σύντομα θα ακολουθήσει ανακοίνωση για τη διοργάνωση σεμιναρίου και στους Μολάους, για τη συμμετοχή επιχειρήσεων και πολιτών της περιοχής.