Απεργιακές κινητοποιήσεις πραγματοποιούν σήμερα Τετάρτη συνδικαλιστικές οργανώσεις, αντιδρώντας στην ψήφιση των προαπαιτούμενων μέτρων στη βουλή.
Ειδικότερα:
– Η ΑΔΕΔΥ προχωρά σε 24ωρη απεργία και καλεί σε συλλαλητήριο στην πλατεία Συντάγματος.
– Η ΠΟΕ-ΟΤΑ έχει κηρύξει 24ωρη απεργία.
– Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων στα Δημόσια Νοσοκομεία (ΠΟΕΔΗΝ) πραγματοποιεί 24ωρη απεργιακή κινητοποίηση, με συγκέντρωση στις 11 το πρωί στην πλατεία Κλαυθμώνος, ενώ θα συμμετάσχει και στο συλλαλητήριο της ΑΔΕΔΥ το απόγευμα.
– Απεργία πραγματοποιούν και οι φαρμακοποιοί.
– Κλειστό μέχρι τις 9 το πρωί παρέμεινε το μετρό λόγω κινητοποίησης των εργαζομένων, ενώ ακινητοποιημένα θα μείνουν τα τρένα του ΟΣΕ και του Προαστιακού λόγω της 24ωρης απεργίας της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Σιδηροδρομικών.
– Στη Σπάρτη, τέλος, το Πανεργατικό Αγωνιστικό Μέτωπο (ΠΑΜΕ) οργανώνει στις 8 μμ συγκέντρωση στην κεντρική πλατεία.