Σε εξέλιξη το έργο “Γύθειο-Αρεόπολη-Γερολιμένας”

Tzanetea

Tzanetea

Το εργοτάξιο του έργου Γύθειο-Αρεόπολη-Γερολιμένας επισκέφθηκε την Πέμπτη 22/11 η αντιπεριφερειάρχης Λακωνίας κ. Ντία Τζανετέα, συνοδευόμενη από κλιμάκιο της Δ/νσης Τεχνικών Έργων της Περιφερειακής Ενότητας Λακωνίας, προκειμένου να παρακολουθήσει εκ του σύνεγγυς τις εργασίες που εκτελούνται σε διάφορα σημεία της οδού.

Η κ. Τζανετέα είχε την ευκαιρία να ενημερωθεί και να διαπιστώσει ότι οι εργασίες κατασκευής τεχνικών που έχουν ξεκινήσει από τις 17 Σεπτεμβρίου και οι χωματουργικές εργασίες σε διάφορα σημεία του δρόμου βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη.

Το εν λόγω έργο εντάχθηκε και χρηματοδοτήθηκε από το ΕΣΠΑ με προϋπολογισμό περίπου 13.000.000 ευρώ, αναμένεται δε να παραδοθεί προς χρήση τον Οκτώβριο του 2015.

Η κ. αντιπεριφερειάρχης εξέφρασε την ικανοποίησή της για την πορεία των εργασιών, τονίζοντας ότι το συγκεκριμένο έργο αποτελεί τον σημαντικότερο οδικό άξονα του νοτιοδυτικού τμήματος της Λακωνίας και με την ολοκλήρωσή του θα επιτευχθεί αφενός ασφάλεια για τους χρήστες του, αφετέρου η γρήγορη μετάβαση σε πολλούς και σημαντικούς τουριστικούς προορισμούς στην περιοχή της Μάνης.

ErgotaxioErgotaxio1