Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης και οι Μολάοι: Δείτε πώς θα αποζημιωθείτε

Η δημοτική ενότητα Μολάων κηρύχθηκε σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης για την αντιμετώπιση των αναγκών που προέκυψαν από τις έντονες βροχοπτώσεις 7ης Σεπτεμβρίου. Προκειμένου να χορηγηθούν οι προβλεπόμενες οικονομικές ενισχύσεις στους πληγέντες για επισκευές κύριας οικίας ή αντικατάσταση οικοσκευής, θα πρέπει άμεσα να υποβάλουν στο τμήμα Πρόνοιας του δήμου Μονεμβασίας (υπεύθυνη κ. Ελένη Τζάκα) σχετική αίτηση, προσκομίζοντας:
1. Εκκαθαριστικό σημείωμα φορολογικού έτους 2015.
2. Ε9.
3. Αστυνομική ταυτότητα ή διαβατήριο ή άδεια οδήγησης ή βιβλιάριο υγείας.

Βιομηχανικές και βιοτεχνικές μονάδες, εμπορικά καταστήματα και άλλες επιχειρήσεις ή φορείς μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα που επλήγησαν από τις έντονες βροχοπτώσεις, προκειμένου να επιχορηγηθεί η αντιμετώπιση ζημιών σε κτιριακές εγκαταστάσεις, μηχανολογικό εξοπλισμό, πρώτες ύλες, εμπορεύματα και φορτηγά αυτοκίνητα δημόσιας και ιδιωτικής χρήσης τα οποία καταγράφηκαν ως ολοσχερώς, θα πρέπει άμεσα να υποβάλουν στη Διεύθυνση Διοίκησης του Δήμου Μονεμβασίας (υπεύθυνος κ. Γιάννης Λάγγης) σχετική αίτηση για την εκτίμηση και καταγραφή των ζημιών από την αρμόδια επιτροπή της Περιφέρειας Πελοποννήσου.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καλούν στα τηλέφωνα 27323 60570 (Ελένη Τζάκα) και 27323 60511 (Γιάννης Λάγγης).