Σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης Σκάλα και Έλος

katastrofes

 

katastrofes

Σοβαρές υλικές ζημιές και σε πολλές περιπτώσεις ολική καταστροφή υπέστησαν σήμερα (21/9) σπίτια, καταστήματα και φυτική παραγωγή στη Σκάλα και στο Έλος που επλήγησαν σοβαρά από τα έκτακτα καιρικά φαινόμενα (ανεμοστρόβιλος).

Οι υπηρεσίες του δήμου Ευρώτα καταβάλλουν κάθε δυνατή προσπάθεια προκειμένου να ομαλοποιηθεί η κατάσταση και να καταλαγιάσει το αίσθημα πανικού. Προτεραιότητα είναι η άμεση αποκατάσταση των ζημιών με κρατική μέριμνα γι’αυτό κι οι υπηρεσίες του δήμου θα λειτουργούν αδιαλείπτως τις επόμενες ημέρες προς εξυπηρέτηση των πολιτών.

Ήδη έχουν γίνει οι απαραίτητες ενέργειες για την καταγραφή τους, ενώ παρακαλούνται οι πολίτες που υπέστησαν ζημιές να τις φωτογραφίζουν πριν την αποκατάστασή τους ώστε να τις προσκομίσουν στις αρμόδιες υπηρεσίες όταν τους ζητηθεί.

Οι πολίτες μπορούν να απευθύνονται για οτιδήποτε χρειάζονται στο δημοτικό κατάστημα Σκάλας στα τηλέφωνα 27350 29199 και 27350 29292, στο γραφείο κίνησης του δήμου Ευρώτα στη Σκάλα στο τηλέφωνο 27350 42254, και στο δημοτικό κατάστημα Βλαχιώτη στο τηλέφωνο 27350 42210.