Σε ρυθμούς Final 4 το 2o Laconia Summer Basketour

Έκτη αγωνιστική ημέρα ήταν η χθεσινή για το 2o Laconia Summer Basketour, που διεξάγεται στο Κλειστό των Μολάων. Στο φαινομενικά πιο αδιάφορο βαθμολογικά παιχνίδι της διοργάνωσης διεξήχθη ο μέχρι στιγμής εντυπωσιακότερος αγώνας του τουρνουά. Δύο παρατάσεις με buzzer beater τρίποντα χρειάστηκε το Γύθειο BC για να επικρατήσει με 91-85 της Superleague Academy. Οι δύο ομάδες προσέφεραν τρομερό θέαμα, με τα καρφώματα να διαδέχονται το ένα το άλλο.

Ημέρα ημιτελικών σήμερα Παρασκευή: Δαιμονιά, Κάστρο Μονεμβασίας, ΑΠΟΕΛ και Νεάπολη είναι οι τέσσερις ομάδες που βρίσκονται στο Final 4. Ανάμεσα τους δύο ημιτελικούς θα διεξαχθεί το «Τζάμπολ Αγάπης».

Για λογαριασμό του πρωταθλητή ΑΠΟΕΛ θα αγωνιστούν οι Ζήσης Σαρικόπουλος, Κωστής Εζόμο, Αβραάμ Καλλινικίδης και Δημήτρης Ρετσινάς. Ο Αλέξανδρος Σιγκούνας θα ενισχύσει την ήδη δυνατή ομάδα του Κάστρου Μονεμβασίας. Τη φανέλα της Δαιμονιάς θα φορέσουν οι Γιάννης Αθανασούλας και Θοδωρής Ασημακόπουλος. Τέλος, στη Νεάπολη αγωνίζεται ο Χαράλαμπος Κοντραφούρης.

Παρουσιαστές στο Final 4 του 2ου Laconia Summer Basketour θα είναι οι Πέτρος Πολυχρονίδης και Έλενα Κρεμλίδου. Φωτιά στο παρκέ του κλειστού γυμναστηρίου Μολάων θα βάλουν οι μαζορέτες της Κύμης, Blue Fires, με τις εντυπωσιακές τους χορογραφίες στα τάιμ άουτ των αγώνων.

Το σημερινό αγωνιστικό πρόγραμμα

18.00′ Δαιμονιά-Κάστρο

19.30′ «Τζάμπολ Αγάπης»

21.00′ ΑΠΟΕΛ-Νεάπολη

Σάββατο 12/8

18.00′ Μικρός τελικός

19.30′ Διαγωνισμός τριπόντων

20.00′ Αγώνας επισήμων

21.00′ Τελικός

22.00′ Διαγωνισμός καρφωμάτων