Σημαντικό διήμερο ιατρικό σεμινάριο στο Σαϊνοπούλειο Πνευματικό Κέντρο

Αύριο Παρασκευή και μεθαύριο Σάββατο θα λάβει χώρα διήμερο σεμινάριο με πρακτική άσκηση αναφορικά με την “Οστεοσύνθεση καταγμάτων άνω άκρου”. Διοργανώνεται από την Ελληνική Εταιρεία Χειρουργικής Χεριού & Άνω Άκρου και την Ελληνική Εταιρεία Επανορθωτικής Μικροχειρουργικής, σε συνεργασία με την Ορθοπαιδική Κλινική του Γενικού Νοσοκομείου Λακωνίας – Νοσηλευτικής Μονάδας Σπάρτης. Είναι η πρώτη φορά που διοργανώνεται τέτοιου είδους σεμινάριο στην πόλη μας, με τη συμμετοχή μάλιστα διακεκριμένων επιστημόνων από πανεπιστημιακά και άλλα μεγάλα νοσοκομεία της χώρας.

Σκοπός του είναι η επιστημονική ενημέρωση σχετικά με τις πιο σύγχρονες μεθόδους στην αποκατάσταση των καταγμάτων του άνω άκρου και η εκπαίδευση των νέων γιατρών στη χρήση υλικών και στις τεχνικές οστεοσύνθεσης των καταγμάτων αυτών.

Χώρος διεξαγωγής είναι το πνευματικό κέντρο Γεωργίου και Χρυσαυγής Σαϊνοπούλου στον πεζόδρομο Κλεομβρότου (απέναντι από το κτίριο του ΟΤΕ). Την Παρασκευή οι εργασίες θα έχουν διάρκεια από τις 18.00′ έως τις 21.00′ και το Σάββατο 9.00′ με 15.00′.