Σκάλα: Συνεδρίαση της Νέας Δημοκρατίας Λακωνίας στις 20/6

Τακτική συνεδρίαση της Νομαρχιακής Διοικούσας Επιτροπής (ΝΟΔΕ) της Νέας Δημοκρατίας θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 20 Ιουνίου και ώρα 19.30′ στην αίθουσα του πνευματικού κέντρου στη Σκάλα. Θέμα της ημερησίας διάταξης θα είναι η εκλογική ετοιμότητα της οργάνωσης. Εισήγητης ο υπεύθυνος εκλογικής ετοιμότητας Νικόλαος Σταθάκος.

Επίσκεψη στον κ. Ευστάθιο

Εξάλλου, την Παρασκευή 8 Ιουνίου αντιπροσωπεία της ΝΟΔΕ αποτελούμενη από τον πρόεδρο Βασίλειο Ορφανό, τον αντιπρόεδρο Στέφανο Βρεττάκο και τον υπεύθυνο στρατηγικού σχεδιασμού και επικοινωνίας Αντώνιο Κοκκονό επισκέφθηκε τον σεβασμιώτατο μητροπολίτη Μονεμβασίας και Σπάρτης, προκειμένου να του εκφράσει ότι αναγνωρίζει τη σπουδαιότητα του πολυεπίπεδου πνευματικού, κοινωνικού και φιλανθρωπικού του έργου, καθώς και ότι τα μέλη της ΝΟΔΕ συμπαρίστανται στο θεάρεστο έργο της ιεράς μητροπόλεως, που ο σεπτός ποιμενάρχης με ιδιαίτερη φροντίδα και λεπτομέρεια επιμελείται και συντονίζει.

Ο κ. Ευστάθιος υποδέχθηκε εγκάρδια και ευχαρίστησε την αντιπροσωπεία για την επίσκεψη, συζήτησε με τα μέλη της και ευχήθηκε υγεία και δύναμη στην επιτέλεση των καθηκόντων όλων των μελών της οργάνωσης.