Σκάλα: 48χρονη εκδιδόταν σε μπαρ

porneia

porneia

Συνελήφθησαν σήμερα τις πρώτες πρωινές ώρες στη Σκάλα δύο ρωσίδες, ηλικίας 57 και 55 ετών, γιατί διευκόλυναν την επ’ αμοιβή έκδοση 48χρονης γυναίκας, καθώς και για παραβάσεις σχετικά με τη νομοθεσία περί καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος.

Συγκεκριμένα, μετά από οργανωμένη αστυνομική επιχείρηση σε μπαρ ιδιοκτησίας της 57χρονης, οι αστυνομικοί συνέλαβαν την 55χρονη -προσωρινά υπεύθυνη του καταστήματος- γιατί εντός ειδικού χώρου του καταστήματος διευκόλυνε έναντι του χρηματικού ποσού των 150 ευρώ την ασέλγεια 48χρονης ελληνίδας, που εργαζόταν ως σερβιτόρα.

Επιπλέον, το κατάστημα απασχολούσε 39χρονη ελληνίδα υπάλληλο, η οποία δεν είχε πιστοποιητικό υγείας από την αρμόδια αρχή και συνελήφθη. Η ιδιοκτήτρια του καταστήματος, η οποία απουσίαζε κατά τον έλεγχο, συνελήφθη λίγες ώρες αργότερα.

Η δικογραφία που σχηματίστηκε θα υποβληθεί στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Σπάρτης, ενώ σε βάρος της 48χρονης βεβαιώθηκε πταισματική παράβαση, κατ’ εφαρμογή της νομοθεσίας περί εκδιδόμενων με αμοιβή προσώπων.