Σκοπευτικός Όμιλος Σπάρτης: 11o Κύπελο ΣΚΟΕ SKEET Β’ – Γ’ Κατηγορίας

Skopeytikos agwnes

Με απόλυτη επιτυχία διεξήχθησαν το σαββατοκύριακο 19 και 20 Ιουλίου από τον Σκοπευτικό Όμιλο Σπάρτης, στο σκοπευτήριο Σελλασίας, οι πανελλήνιοι σκοπευτικοί αγώνες κυπέλου Ελλάδος Πήλινου Στόχου Β’ – Γ΄ κατηγορίας (ΣΚΗΤ), στους οποίους συμμετείχαν αθλητές από διάφορα σωματεία της χώρας.

Στην α΄ κατηγορία πρώτος αναδείχτηκε ο Δημήτριος Φωτόπουλος του Σκοπευτικού Αθλητικού Συλλόγου Πατρών, με δεύτερο τον Γεώργιο Τσοπέλα του Σκοπευτικού Ομίλου Σπάρτης και τρίτο τον Σοφοκλή Παπαδόπουλο του Σκοπευτικού Αθλητικού Συλλόγου Πατρών.

Στη β’ κατηγορία πρώτος αναδείχθηκε ο Ευάγγελος Βλάχος του Σκοπευτικού Ομίλου Ελευσίνας, με δεύτερο τον Κωνσταντίνο Τσακαλάκο του Σκοπευτικού Ομίλου Καλαμάτας και τρίτο τον Αντρέα Ταξιάρχη του Σκοπευτικού Αθλητικού Συλλόγου Πατρών.

Στη γ΄ κατηγορία πρώτος αναδείχθηκε ο Χαράλαμπος Μετζας του Σκοπευτικού Ομίλου Καλαμάτας, δεύτερος ο Αλέξανδρος Λιάπης του Σκοπευτικού Ομίλου Ελευσίνας και τρίτος ο Δημήτριος Μαζαράκος του “Λεωνίδα”.

Στην κατηγορία των εφήβων πρώτος ήταν ο Χρήστος Σωτηράκος, με δεύτερο τον Παναγιώτη Σωτηράκο και τρίτο τον Κωνσταντίνο Στελλάκο -και οι τρεις αθλητές του Σκοπευτικού Ομίλου Σπάρτης.

Μετά το πέρας των αγώνων έγιναν οι απονομές στο χώρο του σκοπευτηρίου.