Σπάρταθλον: Οικονομικές προσφορές ζητά ο Αθλητικός Οργανισμός Δήμου Σπάρτης

Athlitikos Organismos Dimou Spartis

Athlitikos Organismos Dimou Spartis

Στις 26 και 27 Σεπτεμβρίου θα διεξαχθεί το 32ο Σπάρταθλον. Στο πλαίσιο των εκδηλώσεων, ο Αθλητικός Οργανισμός Δήμου Σπάρτης ζητά άτυπες οικονομικές προσφορές για ενοικίαση καρεκλών, προμήθεια σάντουιτς διαφόρων ποικιλιών και φωτογράφιση των τερματισάντων αθλητών.

Αναλυτικότερα, ζητούνται άτυπες οικονομικές προσφορές για ενοικίαση πεντακοσίων καρεκλών, τις οποίες θα χρειαστεί από τη Δευτέρα 22 έως την Παρασκευή 26 Σεπτεμβρίου στην κεντρική πλατεία, καθώς και για ενοικίαση 2.500 καρεκλών για το βράδυ του Σαββάτου 27 Σεπτεμβρίου και την τελετή λήξης.

Οι προσφορές μπορούν να κατατεθούν μέχρι τη Δευτέρα 8/9 και ώρα 11.00′ το πρωί στα γραφεία του Αθλητικού Οργανισμού (Δωριέων 11). Το άνοιγμα των προσφορών θα γίνει στον ίδιο χώρο την Τρίτη 9/9 και ώρα 11.15′ πμ.

Ο Αθλητικός Οργανισμός ζητά ακόμη άτυπες οικονομικές προσφορές για διακόσια σάντουιτς διαφόρων ποικιλιών, τα οποία θα χρειαστεί από το πρωί του Σαββάτου 27 Σεπτεμβρίου στον τερματισμό του αγώνα (άγαλμα Λεωνίδα). Οι ποικιλίες είναι οι ακόλουθες:

1) σάντουιτς τυρί, γαλοπούλα

2) σάντουιτς τυρί, γαλοπούλα, ντομάτα

3) σάντουιτς τυρί, γαλοπούλα, μαρούλι

Οι οικονομικές προσφορές μπορούν να κατατεθούν μέχρι τη Δευτέρα 8/9 και ώρα 11.00′ πμ στα γραφεία του Αθλητικού Οργανισμού και το άνοιγμά τους θα γίνει την επομένη και ώρα 14.30′ στον ίδιο χώρο.

Τελός, ο Αθλητικός Οργανισμός ζητά άτυπες οικονομικές προσφορές για τη φωτογράφιση των τερματισάντων αθλητών του Σπάρταθλον 2014, καθώς και την αναπαραγωγή σε ηλεκτρονική μορφή (dvd) των αναμνηστικών φωτογραφιών αυτών. Η παράδοση των παραπάνω προβλέπεται για το μεσημέρι της Κυριακής 28 Σεπτεμβρίου σε ξεχωριστό φάκελο για κάθε αθλητή. Η ώρα παράδοσης θα οριστεί από τον Αθλητικό Οργανισμό.

Οι οικονομικές προσφορές μπορούν να κατατεθούν μέχρι την Τρίτη 9/9 και ώρα 11.00′ πμ στα γραφεία του Οργανισμού. Το άνοιγμά τους θα γίνει την Τετάρτη 10/9 και ώρα 14.30′ στον ίδιο χώρο.