Σπάρτη: Ενημέρωση από το Ίδρυμα Κοινωνικών Ασφαλίσεων των ΗΠΑ

Το Γραφείο Κοινωνικών Ασφαλίσεων της Αμερικανικής Πρεσβείας της Αθήνας, στο πλαίσιο εκστρατείας ενημέρωσης επί συνταξιοδοτικών θεμάτων, σκοπεύει να επισκεφθεί τη Σπάρτη στις 27 Μαρτίου με σκοπό την καλύτερη ενημέρωση των ελληνοαμερικανών μελλοντικών και νυν συνταξιούχων και ελλήνων μεταναστών στις ΗΠΑ που τώρα κατοικούν στη Σπάρτη και την ευρύτερη περιοχή της Λακωνίας. Ο βασικός σκοπός της επίσκεψης αφορά τις τελευταίες εξελίξεις και εφαρμογές για τις συντάξεις του Αμερικανικού Ιδρύματος Κοινωνικών Ασφαλίσεων.

Το κλιμάκιο της πρεσβείας θα βρίσκεται σε αίθουσα του κέντρου ξένων γλωσσών Γ. Ζαχαράκη – Αναστασοπούλου στην οδό Βρασίδου 142 (στο εμπορικό κέντρο έναντι της λαϊκής αγοράς) την Πέμπτη 27 Μαρτίου από τις 5.00′ έως τις 8.00′ μμ.

Για οποιαδήποτε πληροφορία οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καλούν την επίτροπο της Σπάρτης σε θέματα ελληνοαμερικανών κ. Γεωργία Ζαχαράκη – Αναστασοπούλου στο τηλέφωνο 6945973727 ή στο Γραφείο Κοινωνικών Ασφαλίσεων της Αμερικανικής Πρεσβείας στην Αθήνα στο 210 7202426 καθημερινά 9.00′ – 11.30′ πμ εκτός Τετάρτης.