Σπάρτη: Η Αλληλεγγύη δεν μπαίνει σε καραντίνα

Είδη πρώτης ανάγκης (όπως βρεφικά γάλατα, γάλατα μακράς διαρκείας παιδικές κρέμες, πάνες, μωρομάντηλα, αντισηπτικά υγρά, σαμπουάν, σαπούνια σερβιέτες κλπ) συγκεντρώνονται για τους πρόσφυγες που φιλοξενούνται στο ξενοδοχείο Sparta Inn, την Τρίτη 12 και την Τετάρτη 13 Ιανουαρίου, 6 με 8 το βράδυ, στον χώρο των εκδόσεων “Ιδιομορφή”, στην οδό Ορέστη 7 στη Σπάρτη (πλησίον δημοτικού πάρκινγκ).

Σύμφωνα με την Ομάδα “Αλληλέγγυοι-αλληλέγγυες από Σπάρτη  που διοργανώνει τη δράση:

“Από τις 31/12/2020 οι πρόσφυγες/προσφύγισσες που κατοικούν στη δομή της πόλης βρίσκονται σε καραντίνα λόγω ελάχιστων κρουσμάτων κορονοϊού και πλήρως εγκαταλελειμμένοι από τους αρμόδιους φορείς. Μετά λοιπόν από δύο μέρες συνεχόμενων ειρηνικών διαμαρτυριών, την προηγούμενη εβδομάδα έξω από τη δομή, διεκδικώντας τα αυτονόητα, κατάφεραν να μπορούν να προμηθεύονται φάρμακα και άλλα είδη πρώτης ανάγκης (με δικά τους έξοδα..!!).

Σε αυτό το σημείο λοιπόν γι’ άλλη μια φορά ήρθε η ώρα του κόσμου του Αγώνα και της Αλληλεγγύης να στηρίξει έμπρακτα τους πληττόμενους πρόσφυγες, συλλέγοντας τα απαραίτητα για αυτούς είδη πρώτης ανάγκης.

Σας καλούμε λοιπόν να στηρίξετε και αυτή τη δράση μας, ο καθένας με τις δικές του δυνατότητες, σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς για όλους και όλες μας μέσα στην πανδημία του covid -19.

Η Αλληλεγγύη Θα Νικήσει – Ούτε Βήμα πίσω!!!

Θα τηρηθούν αυστηρά τα μέτρα συλλογικής προστασίας “.