Σε παράσταση διαμαρτυρίας για το νέο ασφαλιστικό προχώρησαν σήμερα το πρωί στα γραφεία της Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών αγρότες του Αγροτοκτηνοτροφικού Συλλόγου Λακωνίας. Οι συγκεντρωθέντες ανέβηκαν στο γραφείο Λακωνίας του ΟΠΕΚΕΠΕ και παρέδωσαν ανακοίνωση με το πόρισμα και τα αιτήματά τους στον υπάλληλο κ. Ηλία Ζαβάκο, ο οποίος δεσμεύτηκε ότι θα την προωθήσει στα κεντρικά.

agrotes kinitopoiisi (1)

“Δίνουμε μάχη ενάντια στο ξεκλήρισμα των αγροτών. Είναι μια μέθοδος που φέρνει σε κατάσταση χρεοκοπίας και εξαθλίωσης την αγροτική οικονομία και τους μικρομεσαίους αγρότες. Καλούμε σε αγώνα όλους τους εργαζόμενους, αυταπασχολούμενους και τους φοιτητές μαζί, πλάι με τους μικρομεσαίους αγρότες να δώσουμε ένα μήνυμα αντίστασης ενάντια στη λαίλαπα που έρχεται. Όλοι στους δρόμους, όλοι στον αγώνα, όλοι στα μπλόκα”, δήλωσε ο Βασίλης Βρουλίτης, μέλος της διοικούσας επιτροπής του Αγροτοκτηνοτροφικού Συλλόγου Λακωνίας, που αποτελεί μέλος της επιτροπής Μπλόκων Πελοποννήσου.

agrotes kinitopoiisi (2)

Ο Αγροτοκτηνοτροφικός Σύλλογος ανανέωσε το ραντεβού και απηύθυνε ευρύ κάλεσμα συμμετοχής στο συλλαλητήριο που διοργανώνει η γραμματεία του ΠΑΜΕ Λακωνίας το Σάββατο 23/1 στις 11.00′ το πρωί στην κεντρική πλατεία Σπάρτης, καθώς και στην πανελλαδική πανεργατική απεργία που έχει αποφασιστεί για τις 4 Φεβρουαρίου.