Σπάρτη: Η χριστουγεννιάτικη γιορτή του Βρεφονηπιακού της Μητρόπολης

giorti vrefoniapiakou (10)

Τη Δευτέρα 15 Δεκεμβρίου πραγματοποιήθηκε στη Σπάρτη η χριστουγεννιάτικη γιορτή του βρεφονηπιακού σταθμού «Ο Άγιος Βασίλειος» της Ιεράς Μητροπόλεως. Τα παιδιά του προνηπιακού και νηπιακού τμήματος, με τον πηγαίο αυθορμητισμό και την παιδική τους αθωότητα, παρουσίασαν χριστουγεννιάτικα ποιήματα και ένα όμορφο σκετσάκι με θέμα τη γέννηση του Χριστού, ενώ τραγούδησαν επίκαιρα τραγούδια και κάλαντα.

Την έναρξη της γιορτής έκανε η υπεύθυνη νηπιαγωγός κ. Σταυρούλα Κομποχόλη – Βερούτη, η οποία αφού αναφέρθηκε στο πνεύμα των εορτών κάλεσε το κοινό να ενθαρρύνει με ένα θερμό χειροκρότημα την προσπάθεια των παιδιών. Στη συνέχεια ο διευθυντής του σταθμού π. Ηλίας Βουρβουριώτης ευχαρίστησε όλους τους ευεργέτες του ιδρύματος, καθώς και τους γονείς των παιδιών, που εμπιστεύονται ό,τι πολυτιμότερο έχουν στη φροντίδα της τοπικής μας εκκλησίας. Επίσης, ευχαρίστησε τον σεβασμιώτατο μητροπολίτη κ. Ευστάθιο, ο οποίος δείχνει ποικιλοτρόπως την πατρική του αγάπη, το αμέριστο ενδιαφέρον του και τη γλυκιά του στοργή στην ανατολή της ζωής, τα παιδιά.

Τη γιορτή έκλεισε ο σεπτός ποιμενάρχης μας, ο οποίος αφού συνεχάρη τα παιδιά και το διδακτικό προσωπικό του σταθμού, απηύθυνε πατρικά λόγια αγάπης. Ακολούθως, μοίρασε σε όλους τους παρευρισκομένους το ημερολόγιο του 2015. Παρόντες στη γιορτή ήταν τα αξιότιμα μέλη του διοικητικού συμβουλίου, οι γονείς και οι συγγενείς των παιδιών, καθώς και πλήθος κόσμου. Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με πλούσιο κέρασμα γλυκών και αναψυκτικών που προσέφεραν οι γονείς.

πηγή: www.immspartis.gr

giorti vrefoniapiakougiorti vrefoniapiakou (1)giorti vrefoniapiakou (2)giorti vrefoniapiakou (3)giorti vrefoniapiakou (4)giorti vrefoniapiakou (5)giorti vrefoniapiakou (6)giorti vrefoniapiakou (7)giorti vrefoniapiakou (8)giorti vrefoniapiakou (9)