Στις 21/8 η δεύτερη “Λευκή Νύχτα” της Σπάρτης

Leyki Nyxta Sparti (5)

 Leyki Nyxta Sparti (5)

Να αγκαλιάσουν τη “Λευκή Νύχτα” της Παρασκευής 21 Αυγούστου προσκαλεί τα μέλη του, το καταναλωτικό κοινό, τους κατοίκους της περιοχής και τους επισκέπτες ο Εμπορικός Σύλλογος Σπάρτης.

Σε ένα φιλόξενο κλίμα, τα καταστήματα θα παραμείνουν ανοικτά όλη τη νύχτα, για να πραγματοποιήσουν οι καταναλωτές συμφέρουσες αγορές. Η “Λευκή Νύχτα”, εξάλλου, συμπίπτει με την περίοδο των εκπτώσεων, συνεπώς οι τιμές των εμπορευμάτων θα είναι ακόμα πιο ελκυστικές, καθώς θα υπάρχουν και ειδικές προσφορές για την περίσταση.

Παρά τις δυσκολίες της εποχής, με την αβεβαιότητα, τους περιορισμούς στις τράπεζες και τις συνθήκες της οικονομίας, έμποροι και επιχειρηματικός κόσμος είμαστε εδώ. Προτείνουμε να ξεχάσουμε για λίγο τα προβλήματα της καθημερινότητας. Να διασκεδάσουμε σε μια φιλόξενη και ζωντανή αγορά”, αναφέρει ο Σύλλογος, ο οποίος προτρέπει τις σπαρτιατικές επιχειρήσεις να προετοιμαστούν ανάλογα για τη σωστή εξυπηρέτηση όλων. Σε συνεργασία δε με τον δήμο Σπάρτης, την εορταστική βραδιά θα πλαισιώνουν μουσικά και πολιτιστικά δρώμενα.

Για το σκοπό αυτό θα υπάρχει πεζοδρόμηση των κεντρικών οδών από τις 9 το βράδυ μέχρι τις 7 το πρωί. Δείτε εδώ τις κυκλοφοριακές ρυθμίσεις.